Nekiment a kisebb ellenzéki pártoknak az MSZP

Ujhelyi István azt mondta, az EP-választáson nem érdemes azokra a pártokra szavazni, amelyek nem érik el az öt százalékot.

2019. április 15. 21:55

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Pesti Srácok: Az MSZP korrupciós ügyeiről is beszélt F. Attila A vállalkozót költségvetési csalás miatt ítélték el.

Elnökségi tag hagyta ott a soproni MSZP-t – A mai nappal, minden – országos és helyi – választott tisztségemről lemondva, kilépek az MSZP-ből! – írta Facebook-oldalán Póczik Roland, a Magyar Szocialista Párt sopron...
Borkai Zsolt áttolta: A győriek pénzéből költenek Orbán házi szabadegyetemére A győriek (köz)pénzéből költenek a Fidesz bevett rendezvényének számító Bálványosi Nyári Szabadegyetemre, a közgyűlés erre már rá is bólintott. Borkai Zsolt polgármester javaslatát a szocialistákon k...
Van kiktől tanulnia Kálmán Olgának Az MSZP, a Fidesz-KDNP és az LMP körül is bukkantak már fel tévés-rádiós celebek.
A 444 a Kúrián is megnyerte a parkolási pert a ferencvárosi önkormányzat ellen A bíróság a sorszám nélküli parkolójegyek és az MSZP-Fidesz összefogásról szóló anyagainkról döntött. A javunkra.
A DK-ra és a Momentumra cserélheti le az MSZP-t a Soros-hálózat A volt MSZP-s kommunikációs tanácsadó szerint Soros irányít a balliberális oldalon.

Szanyi az MSZP-ről: Ez így csak egy degenerálódó belterjes klub Az MSZP hétvégi választmányi ülése után párton belüli nyílt levélben, szisztematikusan ment neki a volt EP-képviselő a szocialisták politikájának. Új politikai mozgalmat indít, és pártelnökké választ...
Ujhelyi felhívta Jávor Benedeket, a segítségét kérte Ujhelyi Istváné lett az MSZP-Párbeszéd egyetlen EP-madátuma. Szeretne majd zöld témákat is vinni Brüsszelben, ezért Jávor Benedek segítségét kéri.
Ujhelyi kapja az MSZP-P egyetlen európai parlamenti mandátumát A helyért Ujhelyi István és Szanyi Tibor versenyzett egymással.
Jól látszik, hol a legnagyobb az ellenzéki átrendeződés Térképre tettük, hogy az EP-választás két nagy vesztese, a Jobbik és az MSZP hol gyengült igazán, illetve hogy a DK és a Momentum hol nyert nagyon sok új szavazót. Szembetűnő átfedéseket találhatunk.
A teljes ellenzék összefog Salgótarjánban, itt is egy közös egyesület ernyője alatt Fekete Zsoltot, a mostani MSZP-s polgármestert támogatják egy közös összellenzéki szervezet alapításával.
Újabb pert nyert Ujhelyi, a Lokál sem mondott róla igazat A Figyelő után a Lokálról is kimondta a bíróság, hogy valótlanságokat állított az előző ciklus MSZP-s EP-képviselőjének szegedi házfelújításáról.