"Kitessékeltek a külügyminisztériumból" Judith Sargentini beszélt magyarországi tapasztalatairól

Eddig nem ismert részletek is napvilágra kerültek a Sargentini-jelentésről a holland zöldek dokumentumfilmjében.

2019. április 16. 5:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az NMHH egyszerűen nem tud belekötni a Tények Sargentini-jelentéses tudósításába Újra meg kellett vizsgálnia a médiahatóságnak, hogy a Tények Sargentini-jelentés idején született anyaga megfelelt-e a kiegyensúlyozottság elvének. És az NMHH szerint igen, semmi baj nem volt vele. ...

Számos kritika éri Judith Sargentini kampányvideóját Bizonytalan és felületes, tele van sületlenségekkel, nevetséges ilyen véleményeket hangoztattak a hozzászólok az interneten közölte az M1 Híradója.
Az MTVA feljelenti Sargentini pártját Engedély nélkül használták a felvételeiket kampányvideójukhoz, állítja a közmédia.
V4NA: Lopott videóval kampányol Sargentini Alapvető szerzői jogi és büntetőjogi jogelveken átgázolva készített és tett közzé egy propagandaanyagot Judith Sargentiniről a holland GroenLinks, vagyis a Baloldali Zöldek párt

Origo: Lopott videóval kampányol Sargentini A magyar büntető törvények szerint akár három évig terjedő szabadságvesztés is járhat ezért.
Sargentini visszakérdez: Orbán körein kívül ki jár jól az uniós pénzekkel? Ezt üzeni azoknak, hogy az EU a magyarokat és nem a kormányt büntetné.
A holland zöldek kampányeleme lett Orbán Viktor A visszavonuló Judith Sargentini meséli el egy kisfilmben, hogy a politika az értékek védelméről, és nem csak a hatalom megszerzéséről szól.
Itt a románok Sargentini-jelentése: keményen bírálták Bukarestet az EP-ben Az Európai Bizottság is aggódik a jogállamiság helyzete miatt.