Csökkentett órajellel támadnak az Intel Coffee Lake T-szériás processzorai

Úgy néz ki, hogy május 15-én érkeznek meg az Intel legújabb, Coffee Lake T-sorozatú chipjei.

2019. április 16. 12:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Saját okostelefonon dolgozhat az Intel Az Intel egyik friss szabadalma legalábbis arra utal, hogy egy futurisztikus mobilt fontolgat a cég.

Megint baj van az Intel processzorokkal Alig hevertük ki a Meltdown és Spectre támadásokat, most itt az újabb fenyegetés.
Meghozta az OpenGL 4.6-ot az új Intel driver A 25.20.100.6861-es verziójú meghajtó az OpenCL kódokat is gyorsabban fogja fordítani.
Még több hibát találtak az Intel processzorokban Itt a ZombieLoad, az RIDL és a Fallout, amiket az Intel gyűjtőnéven csak MDS-ként emleget. Otthoni gépekről és felhős szerverekről is lelophatták az adatokat a hackerek.
Új, bizonyos processzoraikat érintő biztonsági réseket jelentett be az Intel A Meltdown ellen védő CPU-kra való váltás megoldás lehet, de a régebbi lapkák kapnak új mikrokódot.
Stratégiát vált az Intel 2021-től A 7 nm-es node-tól kezdve az adatközpontokba érkeznek először az új fejlesztések.

Csoda történik: végre érkeznek a 10 nm-es Intel CPU-k Idén júniusban jönnek az Intel 10 nm-es processzorai, 2021-ben pedig már 7 nm-es chipekkel támad az óriás.
9 órányi laptopozást ígér egy feltöltéssel az Intel Mármint ezt hét éve ígéri folyamatosan, de most már tényleg.
Minden Xeon Phi modellt kivégez az Intel A Knights Mill generáció három, eddig életben tartott tagjának is harangoztak.
Láthatatlan infrastruktúra az agilis adatközpontban A Lenovo második generációs Intel Xeon Scalable processzorokkal és Optane DC memóriamodulokkal frissítette ThinkSystem szerverekre épülő ThinkAgile integrált rendszereit. A szoftveralapú adatközpont h...
Ha jó lesz az új 10 nm-es node, akkor sem tudja már hasznosítani az Intel? A tervezett négy üzem helyett csak egyben lesz bevetve az új gyártástechnológia.
Processzorháború a nyolcadik Lexicon szakmai napon Az Intel és az AMD küzdelme mellett egyéb érdekességek is voltak.