Salvini: Olaszország kikötői továbbra is zárva maradnak a migránstaxik előtt

Az olasz belügyminiszter a Líbiában dúló harcok óriási kockázatairól beszélt.

2019. április 18. 11:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Erdogan belobbantja a térséget el kell terelni a figyelmet az isztambuli vereségről A török eszkaláció Cipruson és Líbiában defenzívába szorítja Erdogan növekvő számú kritikusait az AKP-ban, egyben a közember figyelmét is eltereli a mélyülő gazdasági válságról. Brüsszel már pénzügyi ...

Friss hírek
Bocskor Andrea: magyarellenes választási kampány zajlik Ukrajnában A magyar közösségi vezetők, újságírók, tanárok és szervezetek elleni megfélemlítésen alapuló választási kampány zajlik Ukrajnában
Mikor születtél? Olyan szín illik hozzád?!
Szerelmi horoszkóp július 16-22.
Melyik a 8 legősibb szerencseszimbólum?
Cs. Katalin nyelve valódi kígyónyelv
Szép éjszakát minden kedves olvasónknak A hétfőből ennyi bőven elég volt.

Nem kevesebb, mint 660 ezer migráns készülődik Európa felé Katasztrofális a helyzet Líbiában.
A káosz közepette lassan a víz is elfogy Líbiában Bár a líbiai olaj áll az április eleje óta tartó, Tripoli feletti háborúskodás és a sokéves hatalmi harcok középpontjában, a vízhiány egyre nagyobb gondot jelent az ország lakói számára.

Top hírek:
Ne nyissanak ajtót a rendőrnek! erre biztatják az illegális bevándorlókat Amerikában Az akció egyfajta kísérlet a szakértő szerint.
A bátrak a bikákkal futottak Pamplonában A fesztivál idején szexuális jellegű bűncselekmény és egy dzsihadista letartóztatás is történt.
"A jelenlegi vezetés alkalmatlan" győztes pályázatában elődeit ekézi a Természettudományi Múzeum új vezetője Megszereztük a Természettudományi Múzeum augusztus 1-jétől hivatalba lépő, új főigazgatójának pályázatát. A még az MTM dolgozói előtt sem ismert dokumentumból kiderül, hogyan próbált az erős politikai hátszéllel érkező Bernert Zsolt számos ponton már pályázóként a kormány kedvében járni, hogyan emelné ki saját területét a többi közül, és nem utolsósorban: hogyan becsmérli már szinte komplexusosan az intézmény jelenlegi vezetőit.
Majdnem 120 ezren szórakoztak az idei EFOTT fesztiválon Az idei 119 387 látogató újabb rekord.
Seth Rogent végre odaengedték Beyoncé mellé Habár az énekesnő inkább csak eltűrte.
Kezdik szabályosan bejelenteni az alkalmi munkásokat Idén júniusban 269 ezer bejelentett munkást regisztráltak.