A Hold déli sarkán landol a következő expedíció

Itt van jég, és talán más erőforrásokat is találni.

2019. április 18. 13:33

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Hold-hírek Alig múlik el nap, hogy ne hallanánk valamilyen nagyszabású, a Holddal kapcsolatos tervről vagy elképzelésről. Kezdjünk ismerkedni az Artemis programmal!

Hallott már holdrengésről? A zsugorodás okozhatja Még ma is tektonikus aktivitást mutat a Hold erre utal az Apollo-missziók korában történt egyik holdrengés adatainak elemzése.
Leleplezték a szupergazdag Jeff Bezos holdraszálló űrhajóját A Blue Moon embereket és műszereket vihet a Hold vízben gazdag déli pólusához.
Hogyan tisztíts ezüstöt? (fizikálisan és spirituálisan) Az ezüst a Hold analógiája, és a Rák jegyének nemesféme. Minden szinten meg kell tisztítanunk, ha ezüstöt viselünk, mert könnyen oxidálódik. Vannak drága ultrahangos tisztító gépek, de odahaza, egysz...

Falusi viselet Az ESA vizsgáltatja, milyen új anyagokból készülhetnek a majdani Hold-falu lakóinak ruhái.
Földi magmaóceán lehet a kulcs a Hold keletkezésében A nagy becsapódási hipotizést támasztja alá egy új kísérlet, csak nem úgy, ahogy eddig gondolták.
Kína 10 éven belül megépítené a saját Hold-bázisát A jelek szerint Kína sem akar lemaradni a NASA mögött, hogy saját Hold-bázisuk legyen. Már ki is nézték a területet, ahová felépítenék a szerkezetet.
Kutatóállomás épülhet a Holdon Tudományos kutatóállomás kiépítését tervezi Kína a Hold déli sarkvidékén, és embereket küldene a Hold felfedezésére hozzávetőleg 10 éven belül - jelentette ki Csang Ko-csian, a Kínai Nemzeti Űrügynöks...
Pink Hold vár ránk Nagypénteken - Ilyen látványban lehet részünk Lenyűgöző jelenség az ünnepek alatt.