Ez a nő új szintre emelte az instagramos pózolást

A célja az, hogy mások is csatlakozzanak a kezdeményezéséhez.

2019. április 18. 14:26

A cikk folytatása...Friss hírek
Kettős személyiségéről vallott Keresztes Ildikó Keresztes Ildikó a látszat ellenére érzékeny és sérülékeny személyiség.
Extra nőies nyári ruhák, amikhez nem árt néhány plusz kiló: homokóra alakot varázsolnak Lenge és csinos, nyári ruhákat mutatunk, melyek remekül mutatnak a telt idomokon.
Orbán döntött a 3,5 milliárdos aktról is Baán László elárulta, mivel győzte meg a kormányfőt. Hasonló nagyvonalúságot várna az újonnan meggazdagodott elittől is. 
Orbán-Fromager találkozó - A magyaroknak joguk van megvédeni a határaikat A felek egyetértettek abban, hogy a nyugati bevándorláspolitika a migránsokkal együtt a Közel-Kelet problémáit is importálja.
A királyi pár ellátogat Downton Abbey-be Megérkezett az előzetes a sorozat alapján készült filmhez, amit szeptemberben mutatnak majd be.
Késsel és bárddal esett egymásnak két férfi Győrben A kiérkező rendőrök vetettek véget a balhénak.

Top hírek:
Erődemonstrációnak kevés volt Toroczkai tüntetése, de a hangulat utána is feszült volt Kevesebb, mint 500 ember ment el a törökszentmiklósi tüntetésre, ahová több ellentüntető csoport is érkezett. A tüntetésnek fél 9-kor lett vége, a tüntetők nagy része együtt hagyta el a helyszínt, a romák lakta részt egy időre lezárta a rendőrség. Elterjedt, hogy néhány tüntető mégis a helyszínre megy, a hangulat fél 10 fele nyugodott meg.
Egy köpés mutatta meg, milyen most az izraelilengyel viszony Lefelé haladó spirálba kerültek a lengyelizraeli kapcsolatok, a legújabb botrány amiatt robbant ki, hogy egy 65 éves izraeli polgár leköpte Lengyelország Izraelben akkreditált nagykövetét. A két ország közti vita évek óta tart, az alaphangot a 2018-ban életbe lépett lengyel holokauszttörvény határozza meg, és az utóbbi hetek varsói nacionalista tüntetései árnyalják.
Egy áldozat özvegye 276 millió dollárra perli a Boeinget A kereset szerint a repülőgépgyártó nem ismertette rendesen a 737 MAX 8 szoftvereit.
7 százalékkal drágultak a budapesti albérletek Budapesten 160 ezer forint az átlagos bérleti díj május közepén.
Ismét tudja fogadni a Mol, újra jön az olaj a Barátság vezetéken A Mol újra kész fogadni a kőolajat.
Stoiber szerint Kurz meg fog erősödni a következő választásokon A korábbi bajor miniszterelnök szerint a kancellár helyesen jár el.