Cáfol a Nissan: nem csökkenti drasztikusan az autógyártását

A Nissan cáfolta a japán Nikkei értesülését, amely szerint az autógyártó mintegy 15 százalékkal csökkentheti globális járműgyártását a 2020 márciusával záródó üzleti évben. A lap meg nem...

2019. április 19. 20:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Buemi nyert, Vergne bukott, nincs bajnokavatás Bár nem volt szüksége kapkodásra, Jean-Eric Vergne zűrzavaros futamon nullázott a Formula-E első New York-i fordulóján, Sebastien Buemi pedig épp jókor szerezte meg a Nissan első győzelmét. Még mindig...

Önvezető autókat fejleszt a Renault A Renault és a Nissan megállapodás írt alá a Waymoval, a Google anyavállalatának, az Alphabetnek az önvezető autókat fejlesztő leánycégével. A Waymo technológiát és szolgáltatásokat biztosít a...

Friss hírek
100 ezer hektáron folytatódik a szúnyogirtás Ezen a héten több mint 100 ezer hektáron folytatódik a szúnyogirtás, az ország 418 településén, valamint négy Budapesti kerületben - tájékoztatta a program végrehajtásáért felelős Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes-szóvivője hétfőn az MTI-t.
Kína tovább fokozza olaj- és földgáztermelését Kína az idén is növelte olajtermelését, és termelő-beruházásai fokozásával a kitermelés további emelését készíti elő.
Kitartóan menetelt a Citigroup A vártnál jobb második negyedévi eredményt mutatott be.
Elenyésző a mozgolódás New Yorkban Minimális elmozdulással álltak a New York-i tőzsde irányadó indexei.
Szerdán nagyot ugranak aüzemanyagárak A Mol emeli 7 forinttal a benzin, és 5 forinttal a gázolaj árát.
Alacsony forgalom, laza kapaszkodással A BUX index 25,71 pontos, 0,06 százalékos emelkedéssel, zárt.

Nagy menekülés kezdődhet Kínából Jelentős gyártási kapacitásokat vonnának ki Kínából a világ vezető fogyasztói elektronikai cikk-gyártói - értesült a Nikkei Asian Review. Az ok a kereskedelmi háború. A japán lap értesülései...
DOW, DAX, NIKKEI mind a három index kritikus érték közelében Nyár van, de nem kell sok a piacokon egyik irányba sem, hogy szép lehessen a kép, de ahhoz sem, hogy elillanjanak a pozitív remények.

Top hírek:
Megnyirbálja az OKJ-tanfolyamokat a kormány 2020-tól kevesebbet indítanak, drágábban.
Ausztrál kutatók az asztma új kezelésén dolgoznak Az asztma okait célzó új kezelést fejlesztenek ausztrál kutatók. Az új módszer nem a tüneteket, hanem az azok mögött rejlő okokat kezeli.
Bírósági úton akadályozná meg a parlamenti beleszólás nélküli rendezetlen kilépést egy civil aktivista Bírósági úton akadályozná meg egy ismert civil aktivista, hogy a következő brit miniszterelnök a parlament beleszólása nélkül, rendezetlen módon léptethesse ki Nagy-Britanniát az Európai Unióból.
Béremelést kapnak a vasutasok De nem mindenki.
Egyre többet költenek a magyarok, a kereskedők mégis nehéz helyzetben vannak Nőttek a fizetések, nagyobb a forgalom, csak dolgozó nincs elég.
Európa biztonsága forog kockán? Európa biztonsága forog kockán, miután Oroszország kilépett a közepes hatótávolságú nukleáris fegyverek leszereléséről szóló nemzetközi megállapodásból, az INF-szerződésből, és ha Moszkva nem enged, akkor az kevesebb mint egy hónapon belül a szerződés végét jelenti - figyelmeztet a Frankfurter Allgemeine Zeitung című német lap hétfői kiadásában megjelent írásában Jens Stoltenberg NATO-főtitkár.