Szennyvízaknába fulladt egy kétéves kisfiú Taktaharkányban

Egy fiatal rokona segíteni akart az aknába zuhant kisfiún, de csak a víz alá nyomta a létrával.

2019. április 23. 6:15

A cikk folytatása...Friss hírek
A néppárti frakció kitart Hidvéghi mellett Soros György alapítványai által finanszírozott "független" civil szervezetek "felszólították" az Európai Néppárt frakcióját, hogy vonja vissza Hidvéghi Balázs fideszes EP-képviselő jelölését az Európai Parlament (EP) Alapjogi, Bel- és Igazságügyi Bizottságának (LIBE) alelnöki posztjára, ám a fra...
Hír: Ellenzéki összefogás Sopronban Talán minden eddiginél szorosabb ellenzéki összefogás bejelentésére került sor Sopronban, amit a 2019-es önkormányzati választásokra készülve a Jobbik, a Momentum, az MSZP, a Demokratikus Koalíció, az LMP és a Mindenki Magyarországa Mozgalom soproni szervezeteinek vezetői egy közös sajtótájékoztatón jelentettek be.
Hír: Nyilatkozat Az MSZP Baloldali Tömörülése 2019. július 6-án országos ügyvivői értekezletet tartott.
Kijev: Budapest "ne avatkozzon be" az ukrán választási folyamatokba Ukrajna fenntartja a jogot magának arra, hogy lépéseket tegyen annak megakadályozására, hogy Magyarország beavatkozzon Ukrajna belügyeibe - tudatta a kijevi külügyminisztérium közleményben azután, hogy Jehor Bozsok külügyminiszter-helyettes a nap folyamán megbeszélést folytatott Íjgyártó István ...
Soha nem fogjuk feláldozni egyetlen nemzeti közösségünket sem A magyar polgári kormány sohasem fogja feláldozni a nagyhatalmi erőpolitika napi érdekeinek oltárán egyetlen nemzeti közösségét sem, és ilyet más államoktól sem várna el soha – jelentette ki Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter hétfőn az Ungvárhoz közeli Palágykomoróc magyar kormánytámogatással felújított református templomának ünnepélyes átadásán.
Nyolc fát vágnak ki az Andrássy úti fasorból A Főkert szerint betegek és balesetveszélyesek. Péntekig pótolják őket.

Idős férfit gázolt halálra a vonat Szerencsnél A helyszínelés ideje alatt a vonatok Taktaharkány és Szerencs állomás között csak egy vágányon közlekedhetnek. (Bűnügy-baleset)

Top hírek:
"A jelenlegi vezetés alkalmatlan" győztes pályázatában elődeit ekézi a Természettudományi Múzeum új vezetője Megszereztük a Természettudományi Múzeum augusztus 1-jétől hivatalba lépő, új főigazgatójának pályázatát. A még az MTM dolgozói előtt sem ismert dokumentumból kiderül, hogyan próbált az erős politikai hátszéllel érkező Bernert Zsolt számos ponton már pályázóként a kormány kedvében járni, hogyan emelné ki saját területét a többi közül, és nem utolsósorban: hogyan becsmérli már szinte komplexusosan az intézmény jelenlegi vezetőit.
Közel 13 év után szabadult az olaszliszkai lincselés egyik elkövetője H. Dezsőt jogerősen 17 év fegyházbüntetésre ítélték, de jó magaviselete miatt ma hajnalban szabadlábra helyezték.
Milliós sérelemdíjért perel Nagy Blanka, miután az Origót is legyőzte A Lokál után az Origo is jogerősen elbukta a sajtópert Nagy Blanka ellen, akit azzal próbáltak lejáratni, hogy bukásra áll és alig jár iskolába. A diáklány ügyvédje szerint a dupla pernyertesség után következő lépésként sérelemdíjat kérnek a karaktergyilkossággal próbálkozó lapoktól, mivel több kormányközeli lap megint szinkronban indított támadást, ez összességében milliós összeg is lehet.
Portikot is megvádolnák a Fenyő-gyilkossággal Gyárfás Tamás óvadékát pedig visszaadják.
Márki-Zay: csak bizonyos életkor alatt hatásos
Még ma is előfordulhat még egy-egy zápor De alapvetően sütni fog a nap, és 23-27 fok lesz napközben.