Koponyazúzódása lett a Dürer kertbeli koncerten meglökött rajongónak

Hetekbe telhet, mire biztossá válik, hogy nem történt maradandó agyi sérülése.

2019. április 23. 13:43

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ásványbörze lesz a hétvégén Pesten, ott a helyed! Részünkről már kezd kikristályosodni, mit csinálunk az első májusi hétvégén. Irány a Dürer Rendezvényház! ...

Friss hírek
Josh Brolin kislánya Budapesten mondta ki első szavait Remélhetőleg, a film nem lesz pocsék, hogy utána arról jusson eszükbe a magyar főváros.
Újabb játszótér épült fogyatékos és egészséges gyerekek számára Miskolcon A fogyatékossággal élő és ép gyermekek közös időtöltését lehetővé tevő játszóteret avattak fel, hatalmas támogatással.
Csak a sasszeműek szúrják ki - Te megtalálod ezeket a képeken? Csak az igazán profik veszik észre.
A Black Mirror megmutatja, hogy Miley Cyrus élete sem pont olyan, mint azt gondolnánk Kijött az összes Black Mirror-előzetes.
Végre láthatjuk, hogyan viselkedik a méz súlytalanságban
Jokha al-Harthi kapta a Nemzetközi Man Booker-díjat Az ománi írónő könyve az első arab nyelven írt regény, amely elnyerte a legjelentősebb kortárs irodalmi díjat.

Húsz éve minden kormány gyűlöli: ünnepeljük együtt az Indexet! Május 1617-én a Dürer Kertben ünnepeljük Orbán Viktor kedvenc fake news gyárának huszadik születésnapját. Az ő országa már eljött, most a mi bulinkon a sor!

Top hírek:
Erődemonstrációnak kevés volt Toroczkai tüntetése, de a hangulat utána is feszült volt Kevesebb, mint 500 ember ment el a törökszentmiklósi tüntetésre, ahová több ellentüntető csoport is érkezett. A tüntetésnek fél 9-kor lett vége, a tüntetők nagy része együtt hagyta el a helyszínt, a romák lakta részt egy időre lezárta a rendőrség. Elterjedt, hogy néhány tüntető mégis a helyszínre megy, a hangulat fél 10 fele nyugodott meg.
7 százalékkal drágultak a budapesti albérletek Budapesten 160 ezer forint az átlagos bérleti díj május közepén.
Egy köpés mutatta meg, milyen most az izraelilengyel viszony Lefelé haladó spirálba kerültek a lengyelizraeli kapcsolatok, a legújabb botrány amiatt robbant ki, hogy egy 65 éves izraeli polgár leköpte Lengyelország Izraelben akkreditált nagykövetét. A két ország közti vita évek óta tart, az alaphangot a 2018-ban életbe lépett lengyel holokauszttörvény határozza meg, és az utóbbi hetek varsói nacionalista tüntetései árnyalják.
Egy áldozat özvegye 276 millió dollárra perli a Boeinget A kereset szerint a repülőgépgyártó nem ismertette rendesen a 737 MAX 8 szoftvereit.
Ismét tudja fogadni a Mol, újra jön az olaj a Barátság vezetéken A Mol újra kész fogadni a kőolajat.
Egy fotós csaj száz menekült férfival a susnyásban A 2015-ös menekültválság és a folyamatos készenlét néha ijesztő, máskor abszurd helyzeteket produkált a határon. Íme néhány.