Hamiltont saját magára emlékezteti Leclerc

Lewis Hamilton párhuzamokat vélt felfedezni saját, 2007-es helyzete és aközött, amelyben most Charles Leclerc találja magát a Ferrarinál Sebastian Vettel csapattársaként, aki Hamilton szerint a 2007-es Alonsónak felel meg.

2019. április 25. 17:44

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Palmer: Nem Hamilton az év sztárja Nem is Bottas vagy Leclerc. A BBC Sport szakértőjeként dolgozó korábbi F1-es pilóta Max Verstappen teljesítményét dicsérte, akinek a gyorsabb Ferrarikhoz és csapattársaihoz viszonyított szereplése min...

Alfahímek néznek farkasszemet az élen Bár az F1 élmezőnyében eldőltek az idei erőviszonyok, Alex Wurz szerint izgalmas megfigyelni a csapatokon belül éleződő helyzeteket. Bottas és Hamilton, valamint Vettel és Leclerc párharcára kíváncsi.
Bottas és Leclerc kezdte az élen a barcelonai tesztet A Spanyol Nagydíj időmérőjén is leggyorsabb Mercedes-pilóta vezetésével kezdődött a kétnapos teszt. A Ferrari és Racing Point két autóval köröz, több fiatal versenyző kapott lehetőséget.
Leclerc: Most nem volt gond a csapatutasítás A Ferrari ezúttal mindkét pilótájának kedvezett: amikor Leclerc volt gyorsabb, őt engedték előre, amikor pedig Vettel, akkor a németnek jutott a zöld út. A monacói elégedett a helyzettel.
Leclerc ismét hibázott az időmérőn Baku után Barcelonában sem volt teljesen sima kvalifikációja Charles Leclerc-nek. Ezúttal egy kerékvető babrált ki a monacóival, aki sérült autóval az ötödik rajthelyet tudta megszerezni.
Bottas nem tágított az élről a második edzésen sem A Mercedes finn pilótája az élen maradt, a csapat pedig tovább erősítette pozícióját a második barcelonai gyakorláson, hiszen ezúttal Lewis Hamilton és befért Charles Leclerc és Sebastian Vettel elé.

Leclerc: Nem olyan rossz a Ferrari, mint amilyennek tűnik Négy olyan futamon van túl a 2019-es F1-es szezon kezdetén az olasz istálló, amelyek során semmi nem úgy sikerült számukra, mint várták. Charles Leclerc szerint még kár kongatni a vészharangokat, de B...
Felgyorsította a fejlesztést, új motorral támad a Ferrari Barcelonában Alaposan felpörgette a munkát, és a szezon első négy futamán összeszedett jelentős ponthátrányának fényében már ezen a hétvégén beveti a második erőforráselemeket Sebastian Vettel és Charles Leclerc a...
Leclerc: Nem vagyok szupersztár Charles Leclerc életét alaposan megváltoztatta, hogy a Ferrari pilótája lett, de nem tartja magát sztárnak. Igaz, minél jobb teljesítményével mindent megtesz, hogy később azzá váljon.
Leclerc még egyáltalán nem adta fel Charles Leclerc összességében elégedett lehet azzal a teljesítménnyel, amit eddig a Ferrarinál nyújtott, bár természetesen néhány dolgot másképp tenne, ha visszamehetne az időben.
A Ferrari autója átalakul Barcelonára Jelentős fejlesztésekkel jelentkezik a Scuderia a Spanyol Nagydíj hétvégéjén, amitől komoly javulást, valamint sokkal jobb gumikezelést remélnek. Charles Leclerc is bízik a feltámadásban.
Villeneuve: Leclerc rossz hatással van a Ferrarira Vettel mindenért kap, Leclerc-nek akármit elnéznek a rajongók: a korábbi világbajnok szerint erre vezethető vissza, hogy a csapaton belüli egyensúly teljesen felborult idén.