Hamiltont saját magára emlékezteti Leclerc

Lewis Hamilton párhuzamokat vélt felfedezni saját, 2007-es helyzete és aközött, amelyben most Charles Leclerc találja magát a Ferrarinál Sebastian Vettel csapattársaként, aki Hamilton szerint a 2007-es Alonsónak felel meg.

2019. április 25. 17:44

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ferrari 1-2 a harmadik silverstone-i edzésen Noha sokáig egy autót sem láttunk a pályán, a második felére izgalmassá vált az időmérő előtti utolsó F1-es gyakorlás: Charles Leclerc és Sebastian Vettel első és második helye révén a Ferrari várhatj...

Bottas az élre kormányozta a Mercedest a délutáni edzésen A címvédő alakulat átvette a vezetést a Red Bulltól a Brit Nagydíj második pénteki gyakorlásán. Valtteri Bottast a tabellán Lewis Hamiton és Charles Leclerc követi a szoros élmezőnyben.
Leclerc: Innentől agresszívabb leszek én is Charles Leclerc a Max Verstappennel szembeni, Ausztriában történt incidenst követően keményebben fog versenyezni. Könnyen továbblépett, de következetességet szeretne a döntéshozóktól.
Vettel, Leclerc és a Ferrari SF90 Stradale Parc Fermé: Vettel, Leclerc és a Ferrari SF90 Stradale
Leclerc: Vettel nem fog visszavonulni, még ha le is győzöm A Ferrari monacói pilótája szerint csapattársa hozzászokott a folyamatos nyomáshoz, rendkívül motiváltan versenyez és ha esetleg vereséget is szenvedne csapaton belül, biztosan nem adja fel.
Brawn: Verstappen és Leclerc biztosítja, ami az F1-nek kell Az elmúlt időszakban többször is komoly kritikát kapott a Formula-1 az izgalmak hiánya miatt. A sorozat sportigazgatója szerint azonban Max Verstappen és Charles Leclerc csatározása az igazi jövőkép.

Maldiniként oldotta meg azt az előzést Verstappen Mint a 40 éves védő a futballpályán, olyan rutinnal ügyeskedett a holland a kritikus pillanatban az osztrák F1-en. Leclerc nagyobbat előzött, mégse ment vele semmire. Bukótér, az Index F1-podcastja.
Verstappen: Nem vagyunk haragban Charles-lal A hétvégi Osztrák Nagydíjat megnyerő Max Verstappen magabiztos azt illetően, hogy nem lesz semmiféle maradandó harag közte és a ferraris Charles Leclerc között a Red Bull Ringen történteket követően.
Verstappen és Leclerc pengeváltása minden lehetséges kameraszögből Parc Fermé: Verstappen és Leclerc pengeváltása minden lehetséges kameraszögből
Soha nem értek még körbe gyorsabban a Red Bull Ringen Charles Leclerc-nél Parc Fermé: Soha nem értek még körbe gyorsabban a Red Bull Ringen Charles Leclerc-nél
A Ferrari nem dől be a Mercedesnek Sebastian Vettel és Charles Leclerc is tudja, hogy a péntek mindig csalóka és hogy a Mercedes nagyon gyors lesz, de az autójuk jó, úgyhogy nagyon azért nem aggódnak.
Vettel megmagyarázza, hogyan lehet népszerűbb a közösségi médiában, mint Leclerc Parc Fermé: Vettel megmagyarázza, hogyan lehet népszerűbb a közösségi médiában, mint Leclerc