A Formula 2-vel erősít az F1 2019

Most júniusban jelenik meg a Codemasters gondozásában az aktuális Formula 1-játék, az F1 2019, ami speciális kiadása mellett egy újdonsággal is előrukkol. A játék ugyanis kibővül a Formula 2 teljes tavalyi szezonjával.

2019. április 26. 18:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Vergne az FE első címvédője, Frijns győzött az évadzárón A rajtnál elalvó Robin Frijns két merész előzéssel harcolta ki második győzelmét, Jean-Eric Vergne pedig veszélyhelyzet nélkül lett a Formula-E történetének első kétszeres bajnoka. A konstruktőri címn...

Buemi nyert, Vergne bukott, nincs bajnokavatás Bár nem volt szüksége kapkodásra, Jean-Eric Vergne zűrzavaros futamon nullázott a Formula-E első New York-i fordulóján, Sebastien Buemi pedig épp jókor szerezte meg a Nissan első győzelmét. Még mindig...
Vettel visszasírja az F1-es sprintversenyeket Akár Sebastian Vettel Formula-1-es maradása is múlthat azon, hogy milyen szabályokban tudnak megállapodni 2021-re a sport döntéshozói. A német örülne, ha újra azt az érzést kapná az autóktól, mint 200...
Haas: A Rich Energy továbbra is a főszponzorunk Tegnap nagy port kavart a hirtelen jött bejelentés: A Rich Energy a Twitteren tudatta a világgal, hogy szakít a Haas Formula-1-es csapatával. Az istálló közleményben reagált a kialakult szituációra.
Váratlanul szakít a Haasszal a Rich Energy A Formula-1 alighanem valaha volt egyik legbotrányosabb szponzora, az idénre a Haashoz hangzatos tervekkel csatlakozó Rich Energy a közösségi médiában közölte, felbontja megállapodását a csapattal, mi...
Trendvadász: A Formula Plaza júliusi ajánlatai A szabadságunk alatt néhányan elutaznak, mások csak lazulnak a strandon, és olyan is akad, aki sportol kifulladásig, de a legelvetemültebb játékosokat ilyenkor sem lehet kirobbantani a monitoruk vagy ...

Magnussen bánja, hogy a McLarenhez ment Kevin Magnussen közel állt ahhoz, hogy 2014-ben ne a McLarennel, hanem a Force Indiával debütáljon a Formula-1-ben. Már bánja, hogy végül Wokingot választotta, a hatalmi harcok őt is elsodorták.
A McLaren elgondolkodhatott a Honda győzelme láttán Ross Brawn, a Formula-1 sportigazgatója rendkívül örül a Honda sikerének és a McLaren felzárkózásának is. Utóbbiról úgy gondolja, egy pillanatra elgondolkodhatott korábbi partnere sikerét látva.
Vettel: Az F1 szabályzata két A4-es oldal legyen Sebastian Vettel úgy érzi, rengeteget árt a Formula-1-nek a túlszabályozás és a túl komplex technológia, ahol lassacskán már csak a pilóta lesz teljesen felesleges. Ezeken változtatna minél előbb.
Nyerj két jegyet a Magyar Nagydíjra! Egy nagyon egyszerű művelettel esélyes lehetsz arra, hogy tiéd legyen két belépő az idei Formula-1-es Magyar Nagydíjra - mutatjuk, hogy mit kell tenni mindezért.
Hamilton: Federernek bárki érezheti magát, Lewisnak nem A közönség képtelen úgy azonosulni a Formula-1-es versenyzőkkel, mint egy kosaras vagy teniszező sztárral fejtegette Lewis Hamilton, akit nem érdekel, mennyire ismerik el.
Alonso reagált a visszatéréséről szóló pletykákra A napokban több sajtóorgánum is felvetette, hogy Fernando Alonso a jövő évben a Mercedes, vagy a Ferrari színeiben visszatérne a Formula-1-be. A spanyol véleménye azonban nem változott.