Ingyen lövöldözhetnek és versenyezhetnek az Xbox Live Gold előfizetői

A Microsoft most két egészen különböző alkotást tett ingyenessé rövid ideig Xbox One-ra.

2019. április 27. 17:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Xbox One-on is elérhető a Hunt: Showdown Egyelőre csak bétafázisban érhető el a Crytek PC-re már megjelent túlélőjátéka, a Hunt: Showdown, de talán már nem kell sokat várni majd a végleges kiadás bemutatkozására sem.

Az Xbox Insider tagok már élvezhetik az Xbox Game Pass Ultimate előfizetés előnyeit Ez lesz az a csomag, ami felhasználóbarát árral gyúrja össze a Game Pass és a Live Gold előfizetéseinket.
Hunt: Showdown - Insider tagoknak kipróbálható az xbox-os béta Nagyon limitált ideig, ma délutánig lehetőség van tesztelni a Crytek érkező játékát konzolon.
Gears of War 5 - kiszivárgott a dátum? A tajvani videojátékos korhatárbesorolóknak hála nem csak a feltételezett megjelenési dátumot kaptuk meg, de még az Xbox One-os verzió hivatalos borítóját is megcsodálhatjuk. Nagyon úgy fest, hogy Myr...
Hat játéktól búcsúzik az Xbox Game Pass Egyre csak bővül az Xbox Game Pass könyvtára, néha azonban meg is kell válnunk néhánytól, miután lejár a Microsoft és az adott játékok kiadói közti szerződés. Májusban hat ilyen címtől kell elbúcsúznu...
Elég szépek a Trónok harca témájú Xbox One konzolok Megvenni sajnos nem lehet őket, viszont bárki nyerhet egyet nagyjából két kattintással.

Code Vein - Lehet jelentkezni a hálózati tesztelésre Egyelőre semmilyen részletet nem tudunk az érkező bétáról, annyit viszont igen, hogy csak Xbox One-on és PlayStation 4-en lesz elérhető.
Júliusban PlayStation 4-re jön az EA Access Az Electronic Arts szolgáltatása Xbox One és PC után végre a Sony konzoljára is elérhető lesz.
Xbox Game Pass [2019] - 6 játék kerül ki a rendszerből május végéig Ha valaki szeretne egy próbát tenni többek között a két The Force Unleashed játékkal, annak még kicsivel több mint 1 hete lesz erre.
Xbox Game Pass - hat játéknak búcsút kell mondanunk májusban A Microsoft nem csak ad, néha el is vesz.
Xbox One-ra és PlayStation 4-re is megjelenik a Tannenberg Az I. Világháborús FPS PC-n nem aratott túl nagy sikert, talán a konzolos változatok jobban szerepelnek.
Ezekre a Godzilla témájú Xbox One-okra nem számítottunk Ha túllépünk azon, hogy egyáltalán miért születtek meg, már csak azon kell túllendülnünk, hogy hogyan néznek ki.