Ingyen lövöldözhetnek és versenyezhetnek az Xbox Live Gold előfizetői

A Microsoft most két egészen különböző alkotást tett ingyenessé rövid ideig Xbox One-ra.

2019. április 27. 17:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Tropico 6 - Szeptemberben jönnek a konzolos változatok Az Xbox One és PlayStation 4 kiadások ősz elején végre elérhetők lesznek.

Akciófigyelő: Elindult az Xbox Live Summer Sale Érdemes lehet átnézni a listát, biztos akad olyan játék, amelyet terveztetek már korábban beszerezni.
Darksiders III - véletlenül elérhetővé vált a még meg nem jelent DLC Egyelőre még a fejlesztők sem értik, mi lehet a probléma, de néhány Xbox játékosnak már elérhetővé vált a legújabb DLC egy befejezetlen verziója.
Fishing Planet - free-to-play szimulátorban horgászhatunk már Xboxon is Eddig csak PC-n és PS4-en volt elérhető a realisztikus horgászós csoda, de mostantól az Xbox tulajok is bedobhatják a csalit.
The Dark Pictures: Man of Medan - Középpontban a többjátékos mód Az antológia sorozat első része jövő hónap végén érkezik PlayStation 4-re és Xbox One-ra, valamint PC-re is.
Final Fantasy VII Remake - Xbox One-ra is megjelenik jövőre? A hivatalos német Xbox Facebook oldalon rövid ideig a játék xbox-os reklámja volt látható.

Xbox Game Pass - már listát is készíthetünk a kiszemelt játékokról Kijelölhetjük azokat a játékokat, amiket például hely hiányában csak később akarunk majd kipróbálni.
Valóban jön jelenlegi konzolokra is a lemezes Batman Arkham Collection Az Amazon UK idő előtt lőtte fel a PlayStation 4-es és Xbox One változatok adatlapját, így szinte már biztos, megkapjuk szeptemberben a gyűjteményes kiadások lemezes verzióit.
Hamarosan indul a Gears 5 bétája Szeptemberben újabb résszel bővül a Gears of War-széria, előtte azonban a The Coalition néhány bétateszt segítségével bizonyosodik meg róla, hogy minden folttul megy majd a premier napján Xbox One-on ...
Szinte minden AMD termékhez jár a három hónapos PC-s Xbox Game Pass A Microsofttal közösen futtatott promóció kvázi ingyenes beugrót kínál a redmondi óriáscég új szolgáltatásába.
Felsorakoznak az Xbox Game Pass júliusi játékai Nyolc játék költözik a következő két hétben az Xbox Game Pass-szolgáltatások katalógusába: a felük a PC-sek és az xboxosok számára egyaránt elérhető, míg három számítógép-, egy pedig konzol-exkluzív.
Cyberpunk 2077 - Nagyjából 80 GB helyet igényel majd a játék konzolokon Az már biztos, hogy Xbox One X-en 4K-ban fut a játék, a PS4 Pro verzióról egyelőre még nincs információnk.