Lavrov: Washington mondjon le Maduro megdöntéséről

Az Egyesült Államok és támogatói mondjanak le Nicolás Maduro venezuelai elnök erőszakos megdöntéséről - sürgette Szergej Lavrov orosz külügyminiszter, amikor vasárnap Moszkvában fogadta venezuelai hivatali partnerét, Jorge Arreazát

2019. május 5. 21:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Pozitívan értékelte a barbadosi megbeszéléseket Maduro Szerinte megállapodás születhet az ellenzékkel.

Miközben Maduro díszszemlét tartott, az ellenzék ellene tüntetett Katonai parádéval ünnepeltette saját rezsimjét a venezuelai elnök. Célra tartjuk rakétáinkat mondta külső és belső ellenségeit fenyegetve Maduro. (Külföld)
Halálra kínozták a börtönben a venezuelai korvettkapitányt Rafael Acosta Arévalót elektrosokkal is gyötörhették a Maduro-kormányzat emberei.
Maduro fiát bünteti Amerika Az amerikai kormány pénteken szankciókat hozott Nicolás Maduro venezuelai elnök fia, Nicolás Ernesto Maduro Guerra ellen. Az amerikai pénzügyminisztérium közleménye szerint az ifjabb Madurót a...
Az Egyesült Államokban van a venezuelai hírszerzés vezetője Figuera tábornokot korábban a Maduro-rezsim egyik fő támogatójaként tartották számon. Később viszont felmerült, hogy ő lehetett a puccskísérlet egyik kidolgozója.
Maduro gitárt ajándékozott az amerikai szankciókat bíráló Roger Watersnek +VIDEÓ A venezuelai elnök így fejezte ki háláját a Pink Floyd egyik alapítójának.

Tegnap volt 50 éve, hogy ember lépett a Holdra Igazán kimagasló műszaki teljesítmény volt az Egyesült Államok részéről, igaz, mindezt a szovjetek elsősége előzte meg, hiszen műholdat és embert is ők küldtek először az űrbe.
Nem tudjuk, hogy Trump most mit gondol a klímaváltozásról, de pokoli forróság van a keleti parton Hőhullámtól szenved az Egyesült Államok keleti partvidéke, több helyen a 40-43 Celsius fokot is meghaladja a hőmérséklet. (Külföld)
Több mint húszezren tüntettek Moszkvában a helyhatósági választások szabadságáért Több tucatnyi ellenzéki jelölt kizárása ellen tiltakoztak.
Angela Merkel: Nincs miért aggódni, el tudom látni a kancellári feladataimat Hagyományos sajtóértekezletén arról is beszélt, hogy rombolják az Egyesült Államok tekintélyét Trump Twitter-üzenetei.
Törökország elítéli kizárását az amerikai F-35-ös programból Az Egyesült Államok, és az F-35-ös program többi partnerországa egyetért abban, hogy fel kell függeszteni Ankara részvételét.
A Pentagon jóváhagyta, hogy újabb 2100 katonát vezényeljenek az amerikai-mexikói határra A katonák logisztikai támogatást nyújtanak, és megfigyelési feladatokat fognak ellátni az Egyesült Államok déli határán.