A meccs után is folytatódtak Messi megpróbáltatásai

Egy spanyol tévé szerint ottfelejtette a Barca csapatbusza a doppingvizsgálatra kisorsolt argentin szupersztárt.

2019. május 8. 9:37

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kitalálja, ki volt a leggyorsabb focista a legutóbbi BL-idényben? Annyit segítünk: nem, nem Cristiano Ronaldo és még csak nem is Messi.

Messi megint megpróbálja, talán utoljára 32 éves lesz az argentin zseni, aki szeretne végre nyerni valamit a válogatottal. Kezdődik a Copa America, amelyet most az ősi rivális rendez, és amikor a brazilok rendeztek, mind a négyszer nyertek. ...
Brazíliában nyerné meg első Copa-América aranyát Lionel Messi Az elmúlt két döntőt Argentína és Chile játszotta, idén is ez lesz?
Zlatan újabb rekordot döntött A Los Angeles Galaxy csatára lett az MLS legtöbbet kereső játékosa, de tizedannyit sem kap, mint Messi.
Ebben is Messi volt a legjobb az elmúlt egy évben Legnagyobb riválisa és barátja is szorosan a nyomában.
Megvan Messi első nemzetközi kupasikere az argentin válogatottal Így vált a futballtörténelem részévé Nicaragua 5-1-es legyőzése.

A Valencia legyőzte a Barcelonát a spanyol kupa döntőjében A Valencia legyőzte a Barcelonát a spanyol kupa döntőjében hir spanyol spanyol kupa Barcelona Valencia panucci szo, 05/25/2019 - 23:56 ...
A liverpooliak lecsaptak a Barca számkivetettjére Tavaly újraépíthette magát náluk.
Újabb játékos a Barca célkeresztjében Busquets utódját keresik.
A Barca már a tartalékcsapatából is 100 millió euróért ad futballistát 20 éves holland jobbhátvéd írt alá a B-csapathoz.
Rég láttunk ennyire izgalmas Barca-Real meccset Centiken múlt, hogy ne döntse el a bajnoki címet a Real. Így viszont folytatása következik!
A Liverpool megszerezné a Barca jövőjét A nyár egyik legnagyobb üzlete lehet.