A Ferrarit is várják a Formula-E-be

Az FE vezérigazgatója örömmel venné, ha a legendás olasz gyártó is beszállna a robbanásszerűen növekvő sorozatba, elvégre alkalmazkodnia kell a jövőhöz, ami "egyértelműen elektromos".

2019. május 9. 17:46

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Ferrari mégis megtámadja Vettel büntetését Új bizonyítékot találhattak, azt kérik az FIA-től, vizsgálják felül Vettel és Hamilton kanadai esetét.

Kérvényezte a kanadai döntés felülvizsgálatát a Ferrari Bár a múlt héten nem nyújtott be fellebbezést a Sebastian Vettel montreali győzelmébe kerülő 5 másodperces büntetés ellen, a Ferrari bejelentette, hogy él másik lehetőségével, és újra összehívja a ver...
F1-Archív: Már nincs kómában Schumacher Az utolsó konkrét hír a hétszeres világbajnok állapotáról, a Michelin visszatérhet, Alonso a Ferrari feltámadását ígéri, Briatore elvette 30 évvel fiatalabb menyasszonyát, Damon Hill visszavonul: ezek...
Zűrös lesz az FE új versenynaptára Egészen biztos, hogy bonyodalmakat fog okozni a Formula-E 2019/2020-as versenynaptára, amely a korábbi ígéretekkel ellentétben háromszor is ütközik a WEC programjaival. Budapest még nem kapott helyet.
Svájcot ütheti ki a városligeti Formula-E-verseny Új részletek derültek ki a tervezett Budapest ePrixről: már a következő hónapokban eldőlhet, lesz-e verseny a fővárosban a helyszínek közül a Városliget tűnik fő esélyesnek.
Ferrari: Kanada téves képet fest rólunk Az olasz F1-es csapat szerint a Montrealban elért pole-pozíció és a futamgyőztes tempó hamis képet fest a teljesítményükről, az autó ugyanis még mindig a korábbi hibáival küzd.

Átérezzük Vettel kínját, de tényleg ellopták a győzelmét? Sebastian Vettel büntetése a Kanadai Nagydíjon nagy vitát robbantott ki. Hibáztak, akik büntették a Ferrarit? Ezt taglaljuk a Bukótérben. F1-podcast.
Ferrari: Elfelejtettünk szólni Leclerc-nek Mattia Binotto bevallotta, hogy nem jelezték F1-es pilótájuknak Sebastian Vettel büntetését - igaz, Leclerc szerint az se változtatott volna semmin, ha szólnak neki.
A Ferrari elfelejtett szólni Leclerc-nek, hogy Vettelt megbüntették A monacói azt mondja, ha tud róla sem változott volna a helyzet.
Binotto: Mi nyertük ezt a futamot Mattia Binotto eléggé egyértelműen közölte a sajtóval a véleményét. Szerinte egyáltalán nem volt jogos az öt másodperces büntetés, amit Vettel kapott és a Ferrari ma győzött az ő álláspontja szerint.
Kanadai Nagydíj - Vettel nyerte az időmérő edzést Sebastian Vettel, a Ferrari négyszeres világbajnoka autózta a leggyorsabb kört a Forma-1-es Kanadai Nagydíj szombati időmérő edzésén
Hamilton csattant, a két Ferrari az élre pattant A Kanadai Nagydíj második szabadedzésére változott az állás a tabella élén az elsőn látottakhoz képest. Ezúttal Charles Leclerc diktálta a tempót, míg Lewis Hamilton és Max Verstappen is találkozott a...