Így néz ki pár év múlva Meghan és Harry gyereke

Ha hihetünk a képnek, akkor Archie Harrison Mountbatten-Windsor igazán cuki kisfiú lesz!

2019. május 10. 14:04

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kiderült: ezért ment tönkre Meghan első házassága Fogadjunk, hogy ezt eddig nem tudtad!

Erről az ételről nem tud lemondani Meghan Markle hercegné
Harry Potter: Wizards Unite - varázslók mindenhol Még mindig nem tudjuk, hogy mikor érkezik pontosan a Pokémon Go fejlesztőinek Harry Potter-mobiljátéka, mindenesetre az új trailer látva már most a kezünk közé kapnánk. A varázslók bárhol felüthetik a...
Akár Diana! Harry hercegék nem hittek a szemüknek, ki látogatta meg babájukat Jó páran látták már a gyereket, de erre a vendégre nem számítottak Meghanék.
Meghökkentő, mivel vádolják Meghan hercegnét! Nem fogod elhinni!
Anyák napi fotó Harry herceg és Meghan hercegné kisbabájáról

Bunkó poszttal köszöntötte a műsorvezető Harry herceg gyermekét - azonnal ki is rúgták A BBC műsorvezetője láthatóan nem érti, miért szabadultak meg tőle.
Bréking: végre kiderült Harry és Meghan babájának neve Megannyi találgatás és félrevezető információk után Harry és Meghan a királyi család saját Instagram-oldalán osztották meg az új jövevény nevét. A baba az Archie Harrison Mountbatten-Windsor...
Nem csak a neve nem dőlt még el Harry és Meghan fiának Az újszülött lehetne az első amerikai állampolgár a brit trón várományosai között. De automatikusan nem született hercegnek.
A nap legfontosabb hírei 2019. május 6. Orbán szerint Weber alkalmatlan. Megszületett Meghan hercegné és Harry herceg gyereke.
Kaliforniába költöznek Harry hercegék Családi otthont keres Los Angelesben Harry herceg és felesége, Meghan állítja a The Sun on Sunday. A lapnak ifjabb Thomas Markle, a hercegné bátyja elmondta, hogy Meghan rajong a nyugati parti ...
A Harry Potter színésznője megdöbbentő kijelentést tett - Kiakasztotta a rajongókat A Harry Potter-film Bimba professzora, Miriam Margolyes elárulta, miért nem bír elviselni egy gyereket sem maga mellett.