A filmé a főszerep a József Attila Színház jövő évadában!

A filmé a főszerep a József Attila Színház következő évadában; több nagysikerű alkotás színpadi változatát, köztük a Macskafogót, A király beszédét és az Eldorádót tűzik műsorra. A színház hétfői budapesti sajtótájékoztatóján Nemcsák Károly igazgató elmondta: az idei évadban négy nagyszínpadi és egy stúdió bemutatót tartottak, eddig mintegy négyszáz előadást játszottak - székhelyükön 373-at, vidéken 26-ot -, színházukban 104 ezer nézőt fogadtak.

2019. május 13. 11:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Mindent neked köszönhetünk, Horváth Ádám Eltemették a Szomszédok ikonikus rendezőjét, a temetésen Nemcsák Károly és Bárdos András is beszédet mondott. Családja, kollégái és egykori tanítványai búcsúztak tőle.

Macskafogó - Teljes film - Visszanézhető: 2019.07.12-ig Rendező: Ternovszky Béla. #filmekegesznap

Friss hírek
Beszólt a Disneynek egy asztrofizikus, mert pontatlan a Jégvarázs 2. plakátja Hogy is néz ki a vízkristály?
Péter Szabó Szilvi könnyek közt mesélt élményeiről Noxtalgia címmel készült sorozat első része került fel a netre. [Dátum: 2019.07.22. 18:13]
Különös kiskaput nyújtott a női betörők számára a viktoriánus Nagy-Britannia értékrendje A konzervativizmusáról híres viktoriánus kori Nagy-Britanniában szinte mitikus státust élveztek a 19. század végi sajtó által betörőhölgyeknek nevezett bűnözők. A merev felfogású társadalom számára szinte felfoghatatlan volt, hogy nők is követnek el éjszakai rablásokat.
Légrádi Gergely: A ma emberének emlékek helyett mobiltelefonja van Ügyvéd, író és mindenekelőtt gondolkodó ember. Légrádi Gergely nagy visszhangot keltő fordított fejlődésregénye, a Nélkülem után újabb novelláskötettel jelentkezett. A Napfénytető idősíkokat, párhuzamos valóságokat váltakoztató mikrovilágok sűrítménye. Tömör nyelvi köntösbe bújtatott feszítő kérdéseket, határhelyzeteket vizsgál egyedi nézőpontból, szembesítve az olvasót a maga belső kételyeivel, dilemmáival.
Megjelent a Lion King CD! NYERD MEG! Az oroszlánkirály az egyik legsikeresebb animációs film a Disney rajzfilmek közül. Így szinte várható volt, hogy lesz belőle idővel egy feldolgozás. Az új feldolgozásban sztárok éneklik a dalokat. Így Beyoncé, Donald Glover és James Earl Jones is a hangját adja a karaktereknek. A film július 18-tól látható a magyar mozikban! Az új film dalait tartalmazó CD már kapható! ONLINE CD RENDELÉS IDE KATTINTVA! Videó: Dallista: 1.
Budapestre jön zenekarával a Maffiózók színésze Steven Van Zandt, művésznevén Little Steven augusztus 15-én zenekarával, a Disciples of Soullal érkezik az Akvárium Klubba, hogy bemutassák idén megjelent Summer of Sorcery című albumukat.

Nemcsák Károly meghirdette a második Futball éjszakáját Stadionokba, sőt, még az öltözőkbe is be lehet jutni. Huszonhat - köztük nyolc élvonalbeli - klub részvétele már biztos.
Városi legenda - Leeresztett tóban bukkantak Eldorádó kincsére Még az őslakos indiánok is rettegik a törzset, mely a helyi legendák szerint Eldorádó, az Aranyváros kincsét őrzi. Hobbi kincskeresők, tudósok erednek a mai napig az elátkozott hely nyomába. 

Top hírek:
Légrádi Gergely: A ma emberének emlékek helyett mobiltelefonja van Ügyvéd, író és mindenekelőtt gondolkodó ember. Légrádi Gergely nagy visszhangot keltő fordított fejlődésregénye, a Nélkülem után újabb novelláskötettel jelentkezett. A Napfénytető idősíkokat, párhuzamos valóságokat váltakoztató mikrovilágok sűrítménye. Tömör nyelvi köntösbe bújtatott feszítő kérdéseket, határhelyzeteket vizsgál egyedi nézőpontból, szembesítve az olvasót a maga belső kételyeivel, dilemmáival.
Rónai Egon: Orbán Viktor kiváló kommunikátor, fociról bármikor lehet vele beszélni Az ATV műsorvezetője szerint a miniszterelnök fociról bármikor boldogan nyilatkozik, az ellenzékkel vagy az ellenzéki választókkal viszont Orbán Viktornak nem kell szóba állnia ahhoz, hogy a Fidesz kommunikációs stratégiája legyen.
Oliver Stone-t bedarálta az orosz propaganda A Született gyilkosok rendezője felkérte Vlagyimir Putyint, hogy legyen a lánya keresztapja.
"Egy jópofa, fülledt, kísérletező dal született" - Péterfy Bori összeállt Ecküvel - videóklip! Most először dolgozik együtt Péterfy Bori és a Love Band a Hősök zenekarral, a közösen írt dal és a hozzá készült új videóklip a napokban jelent meg. Péterfy Bori és Baranyai Dániel Eckü mesélt a dalszerzés és a különleges, mobiltelefonnal forgatott klip kulisszatitkairól. Interjú.
Két, párhuzamosan folyó konfliktusból kerekedett az első világháború A Szarajevóban 1914. június 28-án, Szent Vid ünnepén eldördült gyilkos lövések olyan események sorozatát indították el, amelyek alig másfél hónapon belül egy addig még sosem tapasztalt háború kitöréséhez vezettek.
Musical gála Mohácson - Jegyek és fellépők itt! A Mohácsi Nyári-Őszi Fesztivál nyitóelőadása lesz a Szerelmes musicalek a Musicalek szerelmeseinek koncert 2019. július 26-án Mohácson a Kossuth Filmszínházban. Jegyárak és jegyvásárlás itt! A legnépszerűbb musical dalok élőzenekarral, olyan népszerű előadók tolmácsolásában, mint Janza Kata, Veréb Tamás, Kovács Áron, Jónás Andrea, Szomor György .