Alakul az új TV2, mint púpos gyerek a prés alatt

Azt még mindig nem tudni, kié is a tévé, de közben megindult a teljes belső átalakítás. Most éppen a gyártás a soros, az IKO egyeduralmának vége.

2019. május 10. 17:27

A cikk folytatása...Friss hírek
Előkerült a Notre-Dame törmelékéből a zárókő egyik angyalkaszobra A törmelékek között megtalálták az április 15-i tűzben súlyosan megrongálódott párizsi Notre-Dame kereszthajójának zárókövét díszítő négy aranyozott angyalka egyikét - közölte André Finot, a székesegyház kommunikációs vezetője.
Rokonaival is hadakozott és Oroszországon is keresztülgyalogolt Madagaszkár magyar királya Benyovszky Móric, a kalandorokban gazdag 18. század egyik legmerészebb világutazója, a több nemzet hőseként számon tartott madagaszkári király 233 éve, 1786. május 23-án esett el a madagaszkári Angontsy melletti erődnél.
Moby szerint egy ideig randiztak Natalie Portmannel, de a színésznő erről mit sem tud Nagyon másképp emlékszik a zenész és a színésznő erre az időszakra.
Hernádi Judit Alföldinek: Vállalom, de nem vetkőzöm A színésznő azt mondja, van benne félelem, mert mindig félünk valakitől vagy valamitől, de nem engedi, hogy eluralkodjon ez rajta.
A Velencei Biennálén is felbukkant Banksy Egy több kis képből összeálló nagy festmény mellett ült sállal, sapkával eltakarva magát. Alkotásának címe: Velence olajban, amivel a város problémáira utalhat.
Ókori sört készítettek 5000 éves élesztőből izraeli tudósok Ötezer éves, régészek által fellelt cserepekbe száradt élesztőmaradványok felélesztésével sört állítottak elő izraeli tudósok jelentette a The Jerusalem Post című izraeli újság honlapja szerdán.

Top hírek:
Az Örkényhez csatlakozva a Katona József Színház sem ad be pályázatot az NKA-hoz A Facebookon közölték a hírt.
Vadállatok az Indexben Denevérfalka, macskabagoly, tarantula: csak néhány a sok különös állat közül, melyek az elmúlt két évtizedben megfordultak a szerkesztőségben. Bónusz: mi okozta a félelmetes éjszakai nyikorgást?
Nekem, te ne ugass, vau, vau, vau újra összeáll Nagy Feró ős-Bikinije A Beatrice ideiglenes megszűnése után, és a D. Nagy Lajossal felálló Bikini zenekar előtt Nagy Feróék két lemezzel is poptörténelmet írtak. Szeptemberben újra összeáll az ős-Bikini, igaz, csak egy koncert erejéig.
Natalie Portman kifakadt Moby életrajza miatt A zenész azt állította randiztak, a színésznő szerint ez az egész csak reklámfogás.
A toplista elejére röpítette a Vengaboyst a Strache-botrány Ausztriában most nincs nagyobb sláger ennél.
Egy 13 éves pécsi fiú filmes díjat nyert Cannes-ban A Soha című filmet mobiltelefonnal forgatta.