Orbán Balázs: a közösség a túlélés záloga

A család, a helyi közösség és a nemzeti közösség jelenti Magyarország számára a túlélést - hangoztatta a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára pénteken Kartalon, a Széchenyi 2020 pályázati forrásból felújított művelődési ház ünnepélyes átadóján

2019. május 10. 18:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Orbán Balázs: Banglades sokat tesz a térség stabilitása érdekében Banglades sokat tesz a terrorizmus, az illegális bevándorlás ellen, ugyanakkor jól kezeli a rohingja menekültek elhelyezését - összegezte tapasztalatait Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlament...

Orbán Balázs: Hatékony államra van szükség Az állam nem probléma, hanem a megoldás része.
Orbán Balázs: A kormány akcióterve megvédi az eddig elért gazdasági eredményeket Az európai uniós átlag felett kell tartani a növekedését az államtitkár szerint.
Orbán Balázs: Magyarországnak erősebb képviselete lesz Brüsszelben Matteo Salvini videoüzenetében mondott köszönetet a magyaroknak.
Sarka Kata álomszép ruhába bújt - A Magyarország Szépén beragyogta a színpadot Sarka Kata egy lila-rózsaszín, színátmenetes ruhát viselt a Magyarország Szépe döntőjében.
Ő az ország legszebb lánya Nagypál Krisztina lett Magyarország Szépe 2019-ben, a showműsorral egybekötött verseny döntőjét élőben közvetítette vasárnap a Duna Televízió és a Duna World csatorna.

Szombati sport: Magyarország-Fehéroroszország Franciaországban hajt a száguldó cirkusz.
Célegyenesben a Magyarország Szépe verseny Vasárnap kiderül, ki képviseli hazánkat a világversenyen.
Magyar, lengyel, és cseh vétóval bukott el a uniós klímacél Magyarország mégsem állt át a zöld oldalra.
Még mindig az EU-átlag alatt fogyaszt a magyar Az Eurostat összehasonlítása szerint ebben Magyarország hátulról a harmadik az unióban.
Magyarország már elérte a túlfogyasztás napját Ha a világon mindenki úgy élne, mint a magyarok, akkor az emberiség fogyasztása múlt pénteken lépte volna át azt a szintet, amelyet a Föld egy év alatt képes újratermelni és több mint 2,2 bolygóra...
Ez Magyarország leglátványosabb jelensége: Már videó is van róla! Hamarosan elkezdődik.