Alfa Romeo: Felemás napot zártak a pilóták

Felemás napot zártak az Alfa Romeo versenyzői a Spanyol Nagydíj pénteki szabadedzéseit követően. Raikkönen sok problémával küzdött, Giovinazzi viszont rendkívül derűlátó a hétvégét illetően.

2019. május 10. 18:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Raikkönen: A legjobbkor jön számunkra a teszt Kimi Raikkönen érthető módon nincs megelégedve a Spanyol Nagydíj végeredményével, miután ez volt idén az első verseny, melyen az Alfa Romeo finn pilótája nem tudott pontot szerezni.

Raikkönen: Nem vagyok boldog A szombati szabadedzéshez képest jócskán alulteljesített az Alfa Romeo az időmérőn, Raikkönen és Giovinazzi csak a 14. és 18. helyen végzett. Nem egy nagy, hanem sok kis probléma miatt gyengélkedett a...
A partnerek még nem kapnak az új Ferrari-motorból Legalábbis egyelőre: a jelentősebb motorfejlesztést Barcelonában még csak a gyári csapat használhatja, a Haas és az Alfa Romeo egyelőre várja, hogy beszerelhesse.
Veszélyben Raikkönen rajthelye szabálytalan első szárny miatt Alig két óra van hátra az Azerbajdzsáni Nagydíj rajtjáig, és könnyen lehet, hogy a finn pilótát csapattársához hasonlóan hátra fogják sorolni - az FIA az Alfa Romeo első szárnyának szabályosságát kérd...
Raikkönen: Annyi pontot kell szereznünk, amennyit csak tudunk Az Alfa Romeo csapatfőnöke, Frederic Vasseur arra számít, hogy a Bakura hozott fejlesztésekkel mindkét autó pontot szerezhet. Raikkönen annyi pontot gyűjtene, amennyit csak lehetséges.
Giovinazzi: Kimi fantasztikus versenyző Antonio Giovinazzi az egekig magasztalta csapattársát, Kimi Raikkönent, aki szerinte fantasztikus versenyző, ráadásul az Alfa Romeo számára is felfoghatatlan érték a finn jelenléte.

Giovinazzi sokat tanul Raikkönentől Az Alfa Romeo olasz pilótája, Antonio Giovinazzi elmondta, hogy két év után nem egyszerű újra felvenni a versenyzők ritmusát, Kimi Raikkönen jelenléte pedig segít neki jobbá válni.
Alfa: Giovinazzi képes Raikkönen tempójára Az Alfa Romeo csapatfőnöke továbbra sem kételkedik Antonio Giovinazzi tudásában, szerinte minden összeesküdött a fiatal olasz ellen, aki egyébként néha még gyorsabb is, mint Kimi Raikkönen.
Raikkönen: Tiszta hétvégékre van szükség Bár az Alfa Romeo és Kimi Raikkönen nem kezdték rosszul 2019-et, a finn amondó, hogy ha tisztább versenyhétvégeket tudnak produkálni, még ennél is jobb eredmények jöhetnek.
Giovinazzi akkora gólt lőtt, hogy meg sem adták - videó Idén is megtartották a Nazionale Piloti és Albert herceg All Star-csapatának jótékonysági futballmérkőzését, melyen az F1-esek 3-2-es vereséget szenvedtek. Giovinazzi nagy gólt lőtt, de nem adták meg.
Mutatjuk a Spanyol Nagydíj legjobb belső felvételeit Parc Fermé: Mutatjuk a Spanyol Nagydíj legjobb belső felvételeit
Bottas és Leclerc kezdte az élen a barcelonai tesztet A Spanyol Nagydíj időmérőjén is leggyorsabb Mercedes-pilóta vezetésével kezdődött a kétnapos teszt. A Ferrari és Racing Point két autóval köröz, több fiatal versenyző kapott lehetőséget.