Tovább tart a Merci-hegemónia

Sporttörténeti kuriózum: idén mind az öt futamot a Mercedes pilótái nyerték. Lewis Hamilton 2019-ben már a harmadik sikerét jegyezte.

2019. május 12. 19:37

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Vettel helyében szétrúgtam volna a táblát is A Merci főnöke empatikus, és nem hitte volna, hogy megbüntetik a németet. Mansell nevetségesnek gondolja a büntetést.

Ricciardo: Legyenek teljesen egyforma autók A Mercedes évek óta legyőzhetetlen a Formula-1-ben, így egy középcsapat pilótájának reménye sem lehet a győzelemre. Daniel Ricciardo szerint az lenne fair, ha a versenyautók egyformák lennének.
Wolff: Bottasnak változtatnia kell a stílusán A Mercedes F1-es csapatvezetője továbbra is bízik benne, hogy finn pilótája fel tudja venni a versenyt Lewis Hamiltonnal: azt is elmondta, hogy szerinte ehhez miben kellene fejlődnie.
Figyelmen kívül hagyta csapata kérését Hamilton Olyannyira magabiztos győzelmet aratott Lewis Hamilton Franciaországban, hogy a vb-címvédőnek másra is jutott energiája - még úgy is, hogy csapata kifejezetten megkérte, ne menjen rá a leggyorsabb kör...
Forma-1 - Hamilton rajt-cél győzelmet aratott Az ötszörös világbajnok és címvédő Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a vasárnapi Forma-1-es Francia Nagydíjat, ezzel tovább növelte előnyét az összetett pontversenyben
Helyszíni: Wolff agysebészként turkál Hamilton fejében Ugyan az autót Lewis Hamilton vezette, ami rajtelsőséget szerzett a Francia Nagydíj időmérő edzésén, de amit később hallottunk a csapatfőnöktől, Toto Wolfftól, azok alapján nem lehet nem belekeverni a...

Hamilton: A motorral akadt egy kis gondunk, egyébként semmi különös Lewis Hamilton úgy érzi, semmi másra nincs szüksége az autónak, csak egy kis finomhangolásra, bár a második szabadedzésen nem tudott igazán jó kört futni. Ahogy ő mondta, sima napot zárt.
Ezért robbant fel Kanadában a Mercedes-motor Lance Stroll versenyautójában a vadonatúj, második specifikációs Mercedes-erőforrás látványos lángolás kíséretében adta meg magát Montrealban. A gyártó időközben rájött, mi okozta a gondot.
Alonso: Tárgyaltam a Mercedes-ülésről A WEC-t megnyerő spanyol nyíltan beszélt arról, visszatérhet a Formula-1-be, de csakis akkor, ha nyerő autót kínálnak fel neki. Ugyanebben az interjúban elárulta, hogy 2016 végén kapcsolatban állt a M...
Wolff: A Formula-1 is 50%-ban elektromos lesz A Mercedes csapatfőnöke arra számít, hogy az elektromos energia jóval nagyobb teret hódít el a közeljövőben az F1-ben is, a hajtás 50%-ban ilyen energiát használ majd a nem is távoli jövőben.
Hamilton: Büszke vagyok rá, hogy nem hibázom Lewis Hamilton úgy érzi, a tavalyi szezon közepe óta valami megváltozott, és azóta olyan teljesítményt nyújt, amire büszke lehet. Főként arra, hogy nem hibázik már hosszú versenyek óta.
A Ferrari cserélget, miközben a Mercedes stabil A maranellóiak csapatfőnöke elmondta, hogyan látja a két csapaton belüli különbségeket. Felmerült az egyik ok, ami miatt a címvédő alakulat egy kicsivel mindig a Ferrari előtt jár.