Epic Games Store-exkluzív lesz az Outer Wilds

A Mobius Digital hivatalosan is megerősítette, hogy PC-n kizárólag az Epic boltjában fog elrajtolni a játék, de később további platformok is szóba jöhetnek, ám a részleteket és a megjelenési dátumot egyelőre még homály fedi.

2019. május 13. 11:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ismét remek játékot ad ingyen az Epic Games Store Ezúttal a Double Damage Games űrhajós játéka lehet a miénk díjmentesen az Epic platformján.

Shenmue III - a fejlesztők is reagáltak az Epic-ügyre Múlt héten nagy port kavart a Shenmue III támogatói körében, hogy a várva-várt folytatás PC-s változata nem a Steamen, hanem az Epic Games Store-on keresztül lesz elérhető. Befutott a fejlesztők reakc...
Csak jövőre jelenik meg a Twin Mirror (PC, PS4, XO) Az epizodikus játék PC-s verziója a tervek szerinte 1 évig Epic Games Store exkluzív lesz.
Újabb ingyen játék az Epic kínálatában A tegnapi naptól teljesen ingyen tölthetővé vált az Enter the Gungeon az Epic Games Store felületén, és már azt is tudjuk, hogy jövő héttől melyik cím követi majd. Örülhetnek az űrbéli felfedezés szer...
Epic Games Store - mostantól mindig hetente kapunk újabb játékot ingyen Eredetileg csak a leárazás alatt akarta jobban pörgetni az Epic a játékajándékozást, de végül marad a heti váltásnál. Már tölthető egy újabb cím, nem érdemes kihagyni.
E3 2019: Év végéig lesz heti ingyen játék az Epicnél A platform indulásakor még havi rendszerességgel érkeztek az ingyen bezsákolható címek, ám a májusi Epic Games Store Mega Sale óta már hetente kapunk új játékot, és úgy néz ki, hogy ez 2019 végéig így...

E3 2019 - különálló játékként is megjelenik az Auto Chess Az elmúlt évek legnépszerűbb modja külön is megjelenik, de a Steamet (nyomós okkal) elkerüli. Bizony, Epic Games Store-exkluzív lesz.
A Take-Two főnöke szerint a Fortnite-nak nem volt hatása a játékiparra Strauss Zelnick szerint a játék maga nem sokat csinált az iparral, de az Epic Games Store majd szépen megkeveri a szószt.
Megjelent a PC-s Journey A mai naptól nem PlayStation-exkluzív az érzelemgazdag Journey, a thatgamecompany fejlesztése már elérhető az Epic Games Store-ban. A különleges alkotások rajongóinak kihagyhatatlan ezen a platformon ...
A Windows Store-ra költözik a Metro Exodus? Váratlanul a Microsoft beizzította a Metro Exodus Windows Store-adatlapját, ami arra enged következtetni, hogy hamarosan lejár az Epic Gamesszel között Epic Games Store-exkluzivitás.
Ingyenes játékok péntek estére Az Epic Games Store és a GOG is meglepett bennünket egy-egy ingyenes játékkal a hétvégére, ezeket ráadásul meg is tarthatjuk, nem csak próbaidőszakokról van szó. Egy dungeon crawler és egy kalandjáték...
Napokon belül PC-re is megjelenik a Journey A különleges program eddig PlayStation exkluzív volt, hamarosan azonban elérhető lesz az Epic Games Store-ban.