Növekedett a forgalomba helyezett új zöldautók száma Nagy-Britanniában

Európa második legnagyobb autópiacán az év első négy hónapjában az alternatív energiahordozóval hajtott járműveké pedig 14,3 százalékkal emelkedett.

2019. május 13. 19:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Van, ahol a fiúkat is oltják HPV ellen A következő 40 évben több mint 100 ezer daganatos megbetegedést előzhetnek meg Nagy-Britanniában a humán papillomavírus (HPV) elleni védőoltással. Szeptembertől már az iskolás fiúk is megkapják a vakc...

Sokkolta a brit kormány saját klímatanácsadóit, hogy mennyire nem tesznek semmit az emberek védelmében Pedig Nagy-Britanniában már most érződnek a klímaváltozás katasztrofális következményei, legyenek azok gyakoribb hőhullámok vagy villámáradások.
Nagy-Britanniában ősztől az iskolás fiúk is megkapják a HPV elleni védőoltást A cél, hogy néhány évtized alatt teljesen kiirtsák a vírus okozta méhnyakrákot, és más daganatos betegségeket.
400 áldozata volt a lengyel bűnszövetkezetnek Nagy-Britanniában A nyolcfős banda Lengyelországból szállított rabszolgákat, három éve buktak le.
Egészségtelen lakóhely a londoni Soho London Soho nevű szórakozó negyede a legegészségtelenebb lakóhely Nagy-Britanniában, a legegészségesebb település egy kicsiny város, Great Torrington a délnyugat-angliai Devon grófságban.
A londoni Soho a legegészségtelenebb hely Nagy-Britanniában Főleg skót helyek vannak a lista másik végén. Egy átlag brit épp olyan közel lakik egy pubhoz, mint a háziorvosához.

A nap képe: csillagszemű lány csokorral a hajában Nagy-Britanniában már javában tombol a Glastonbury Fesztivál.
Kérdésessé válhat a japán cégek brit jelenléte rendezetlen Brexit esetén Több mint ezer japán vállalat működik Nagy-Britanniában.
Kidobták az osztályból a diákot, amiért azt merte mondani, hogy csak két nem létezik Mindennapok a genderérzékeny Nagy-Britanniában.
Kiderült, hány magyar kért letelepedési kérelemet Nagy-Britanniában Csak így maradhatnak itt a Brexit után is. 
Tinédzser neonácikat zártak börtönbe Nagy-Britanniában A 18 és 19 éves fiatalok többek között Harry herceg, úgy általában a nők és zsidók meggyilkolására bujtogattak embereket az interneten.
Felháborító bírói döntés: mindössze 7000 forintnyi kártérítést fizetett ki kiskorú áldozatának a pedofil Forronganak az indulatok Nagy-Britanniában, miután nyilvánosságra kerültek az igazságszolgáltatást érintő statisztikák. Egész konkrétan azok a számok akasztottak ki sokakat, hogy a bíróság hány gyerme...