Növekedett a forgalomba helyezett új zöldautók száma Nagy-Britanniában

Európa második legnagyobb autópiacán az év első négy hónapjában az alternatív energiahordozóval hajtott járműveké pedig 14,3 százalékkal emelkedett.

2019. május 13. 19:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Több mint 600 ezer EU-állampolgár akar a Brexit után Nagy-Britanniában maradni A brit kormány marasztalja is őket, de tartózkodási engedélyt kell kérelmezniük.

Pakisztániak feszítővasakkal estek egymásnak Nagy-Britanniában Közel-keleti viszonyokat idéző felvételek kerültek napvilágra a szigetországi Bolton városából, ahol kis híján tucatnyi pakisztáni esett egymásnak feszítővasakkal, krikettütőkkel és dorongokkal felfeg...
Senki nem akarta, mégis meg kell tartani az EP-választást a briteknél is A kormány szerint biztos, hogy lesz szavazás Nagy-Britanniában, a kérdés az, be is ülnek-e a képviselők az Európai Parlamentbe.
Buffett a Brexit ellenére befektet Nagy-Britanniában Az EU-val való kapcsolatok bizonytalansága ellenére még többet szeretne befektetni a szigetországban és Európa más részein is nyilatkozta Warren Buffett, a világ harmadik leggazdagabb embere.
Nem lesz levélszavazás a Nagy-Britanniában élő magyaroknak Mivel a Brexit egyelőre elmaradt, ők a brit listákra voksolhatnak.
Új állatfajt fedeztek fel: íme a gendersemleges szörnylány Nagy-Britanniában él egy lány, aki nem tartja magát lánynak. Mivel túl sok japán mangafilmet nézett, emiatt úgy döntött, hogy inkább szörnyként éli a mindennapjait, ezzel nem kis közfelháborodást gene...

Ezek megőrültek: petíció indult a műanyag szívószálak visszavezetéséért Petíciót írnak alá Nagy-Britanniában, mert nem tetszik nekik a papírból készült szívószál.
A telefonjaik átadására kényszeríthetik Nagy-Britanniában a bűncselekmények áldozatait A rendőrség szerint ha nem kapnak hozzáférést az áldozatok telefonjaihoz, azzal a tettesek felmentését kockáztatják.
Újranyitják a csalásért megbüntetett külföldi diákok ügyét Nagy-Britanniában A gyanú szerint 2011 és 2014 között több ezren csalással tették le a tanulmányaik megkezdéséhez előírt nyelvvizsgát. Csakhogy úgy tűnik, nem mindenki volt csaló, akit megbüntettek.
Így lett 59 éves korára fehérneműmodell a szégyenlős asszonyból - fotók Ha valaki, akkor a Nagy-Britanniában élő Nicola Griffin elmondhatja, hogy 180 fokos fordulatot vett az élete, és jelenleg olyan valamivel foglalkozik, ami nem is állhatott volna távolabb tőle fiatal k...
Nincs több pénzküldés a Facebook Messengeren Franciaországban és Nagy-Britanniában Jótékonysági célra továbbra is lehet majd adományozni Európában.
Parlamenti választással lehetne feloldani a patthelyzetet Nagy-Britanniában Kiszelly Zoltán úgy véli, választásokat kellene tartani a szigetországban.