Hol állt a Mars születésedkor? Mennyire bírod a strapát?

2019. május 15. 0:18

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Surviving Mars - most ingyen kolonizálhatjátok a vörös bolygót Ha valami nyugis kikapcsolódást kerestek erre a hétvégére, a Marsnál jobbat keresve sem találhattok.

Megremegett a Mars Két hónapos várakozás után az InSight szeizmométere felfogta az első, a Mars rengésére utaló jelet.
Már sejtik a tudósok, hová tűnt a Mars felszínéről az összes víz és az élet Úgy látszik, az Opportunity nevű Mars-járó halála nem volt hiábavaló, a porvihar után ugyanis egy nagyon fontos dolog derült ki.
A jég eloszlása a Marson A Mars körül keringő TGO szonda minden eddiginél részletesebb és átfogóbb képet készített a felszín alatti jég elhelyezkedéséről.
Megvizsgálják, miért renghetett a Mars Nincs olvadt fémmagja, így a tektonikai lemezek sem mozoghatnak rajta.

Ez nem semmi! Sum41, Thrirty Seconds to Mars és intergalaktikus dimenziókapu is lesz idén a Budapest Parkban A dimenziókapu már április 25-én megnyílik!
Dimenziókon átívelő buli nyit a Budapest Park! A Planet 8 fantázianevet viselő nyolcadik évadban a legnagyobb hazai produkciókat és olyan világsztárokat vonultat fel a Park, mint Iggy Pop, a Thirty Seconds To Mars vagy Ziggy Marley. Az arculatában...
Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered - Jön a Switch változat Július elején érkezik a játék felújított változatának új kiadása, az ára pedig 29,99 euró lesz.
Rengést észlelt a Marson az Insight űrszonda Nagyon úgy tűnik, hogy a Mars belsejéből eredő mozgást észlelt a bolygó felszínén dolgozó InSight űrszonda.
Jupiter & Mars - a posztapokaliptikus delfinkaland Napokon belül elrajtol a Tigertron neonszínekkel, egyedi látványvilággal és VR támogatásával csalogató PlayStation 4 exkluzív kalandjátéka, mely a mai napon még egy hangulatos launch trailert is kapot...
A pun háborúk valódi kirobbantói: Mars isten fiai A középiskolai tanulmányokból valószínűleg mindenkinek ismerősen cseng a pun háborúk időszaka, melyben a két hatalom, Róma és Karthágó a Mediterráneum feletti befolyásért küzdött. Kevéssé ismert viszo...