Egyszerű, cseresznyés süti kevert tésztából: fordítva sütve még finomabb

A joghurtnak köszönhetően a fordított, cseresznyés sütinek fantasztikusan puha a tésztája.

2019. május 15. 10:42

A cikk folytatása...Friss hírek
Sissi hercegnő kalandjai - II. 6. rész Sissi apja a fejébe veszi, hogy megakadályozza a fiatalok házasságát. El is megy Ferenchez, hogy megmondja ezt neki. Sissit zavarja, hogy leendő anyósa minden áron meg akarja változtatni őt.  
Meghan hercegné teljesíti a királynő utolsó kívánságát? Érdekes fordulat
Alex felügyelő - II. 13. rész Egy bírónőt holtan találnak a bíróságon, egyértelműen meggyilkolták. Nemsokkal utána egy kórház parkolójában bukkannak egy doktornő holttestére. A rendőrség szerint a két gyilkosságnak köze van egymáshoz.
Charly, majom a családban - XII. évad 2. rész Dirk végre megérkezik Amerikából. A gyerekek örülnek az ajándékoknak, de leginkább Hoppe asszonyt kápráztatja el a gyönyörű fülbevaló, amit Dirktől kap. Anja Wied szabadságra készül, de előtte elviszi az édesapja egyik kutyáját beoltatni. Amikor a másik nem hajlandó beszállni a kocsiba, Max elmegy Roland úrhoz, aki örömmel üdvözli, de aztán rejtélyesen eltűnik.
Szerelmem, Ramón 90. rész Ramón magyarázatot vár Fabiolatól arra, hogy miért van újra a férjével, miközben látja rajta, hogy egy szemernyit sem boldog. Sofía mindeközben számon kéri apja embereit, amiért tettlegességig fajult az akció. Francisco odadörgöli Ramón orra alá, hogy Fabiola gyermeket vár. Sofía örül, mert úgy gondolja, hogy így már semmi sem állhat Ramón és közé.
Plüssmacival buktatta le magát Britney Spears? Árulkodó jel lenne?

Top hírek:
Ez a bombázó volt Donald Trump felesége - 20 évvel a válás után is gyönyörű Marla Maples hat éven át volt Trump felesége, és egy kislányt is szült neki.
A vatikán ügynöke - szombat 15.00 Ajánló - A vatikán ügynöke: szombat délutánonként a JockyTV-n!
Ábel Anita lánya rengeteget nőtt - Luca az édesanyjával strandolt Ábel Anita lánya, Luca augusztusban már 11 éves lesz.
4 trükk a zsírégetés felpörgetésére nagy túlsúlynál - Már az is segít, ha megemeled a napi vízadagodat Szélsőségektől és koplalástól mentes tippeket mutatunk.
Új módszer jöhet a chip helyett: kíméletesebben azonosítanák a kutyákat Egy kínai cég a négylábúak fájdalommentes azonosítási módszerét teszteli, ami nemsokára leválthatja a beültethető chipet.
6 éves lett György herceg - Ilyen tündéri fotókat osztottak meg róla az elmúlt évben Képeken a tündéri György herceg.