Mutatjuk, hogy néz ki most a Ferihegy 1-es terminálja: mintha megállt volna itt az idő

A Ferihegy 1-es terminálja pont úgy néz ki, mint régen: bárki megnézheti egy szervezett sétán.

2019. május 15. 11:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ingyenes ablakszigetelést kapnak a Ferihegy környékén élők A program ezer ingatlant érint, átlagosan 400 ezer forint támogatást kaphatnak így a reptér környéki lakosok.

Friss hírek
Jennifer Lopez 25 éve teljesen másképp nézett ki - Döbbenetes az átalakulás Így festett Jennifer Lopez, amikor még csak feltörekvő sztárnak számított.
EP-választás - Hivatalosan befejeződött a szavazás Este 7 órakor hivatalosan befejeződött a szavazás az ország 10 277 szavazókörben a vasárnap tartott európai parlamenti (EP-) választáson. Azok a szavazni akarók, akik már a sorban állnak, még leadhatják voksukat.
Rákhoz és elhízáshoz vezetnek: mik azok az ultrafeldolgozott élelmiszerek? Nem mindegy, mennyire finomított egy étel.
18:30-ig a szavazók közel 42 százaléka voksolt Az NVI legfrissebb adatai szerint 18:30-ig a szavazók 41,74%-a (3 285 687 fő) járult az urnákhoz. Még 4 587 050 embert várnak. A részvételi arányok így alakultak eddig: 7 óra - 1,48% (116 491 fő) 9 óra - 7,78% (612 414 fő) 11 óra - 17,76% (1 351 049 fő) 13 óra - 24,01% (1 890 587 fő) 15 óra - 30,52% (2 402 545 fő) 17 óra - 37,06% (2 917 423 fő) A fővárosban a részvételi arány 49,76 százalék, ami 653 403 választópolgárt jelent.
Tudta? Gyulladt fogínyre is jó a mirha A szomáliai balzsamfa kérgéből bevágások helyén szivárgó, a levegőn szemcsékké szikkadó mézgagyantát, a mirhát, ősidők óta használják gyógyászati célokra. Nap­jainkban füstölők formájában népszerű, illata a karácsonyi ünnepek hangulatát idézi. Gyógyhatásai: erősíti az immunrendszert, fertőtlenítő, vírus- és baktériumölő.
A 2008-as Megasztár énekesnőjére rá sem ismerni - Ennyire lefogyott Bencsik Tamara Bencsik Tamara, a Megasztár felfedezettje előtte-utána fotón mutatta meg a látványos változást.

45 percre leállt Ferihegy forgalma, mert meghibásodott a FedEx áruszállító Boeingje Bécsből jött Budapestre.
Szijjártó bedobta: hatalmas kínai beruházás épülhet Ferihegy mellett? Zajlik a BRI-csúcstalálkozó Kínában.

Top hírek:
Alain Delon lánya megható fotókat posztolt - Édesapjával így szeretik egymást Anouchka Delon szívbemarkoló képeket osztott meg a cannes-i filmfesztiválról.
Egész Európa voksol - így adták le a szavazatukat az EU országaiban Csütörtök óta tartják Európában az EP-választásokat. Az első nap az Egyesült Királyságban és Hollandiában szavaznak; pénteken Csehországban és Írországban, szombaton pedig Csehország mellett voksolhattak Lettország, Málta és Szlovákia választópolgárai. Ma van a legtöbb uniós országban a szavazás: Ausztriában, Belgiumban, Bulgáriában, Cipruson, Dániában, Észtországban, Finnországban, Franciaországban, Görögországban, Horvátországban, Lengyelországban, Litvániában, Luxemburgban, Magyarországon, Németországban, Olaszországban, Portugáliában, Romániában, Spanyolországban, Svédországban, és Szlovéniában.
Valódi mágia a bőr számára: Ezért érdemes csipkebogyó olajat használni Harminc felett minden nőnek kötelező lenne.
Elképesztően stílusos fotókat osztott meg a 73 éves Diane Keaton: rengetegen rajonganak érte Öltözködésével még a nála jóval fiatalabbakat is leveszi a lábáról Diane Keaton.
Sörös, pácolt tarja a sütőből: omlós, szaftos főfogás a legegyszerűbben Ne bonyolítsd túl a hétvégi sütés-főzést! A tepsiben sült, előre pácolt tarjának esélye sincs, hogy kiszáradjon.
Szolnoki Péter fiai nagyon jóképűek - A 19 éves Pétert és a 16 éves Balázst le sem tagadhatná Szolnoki Péter és fiai a FEM3 Café vendégei voltak.