Robert Downey Jr. megható videót posztolt a Bosszúállók forgatásáról

Látnod kell!

2019. május 15. 12:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Bosszúállók: Végjáték - bekerült egy jelenetsor a végére, de nem maradtatok le semmiről Feldobták kicsit a Végjáték stáblistáját, hogy megpörgessék a Pókember: Idegenben szekerét.

5+1 szuperhős, akiknek megágyazott a Bosszúállók: Végjáték Bár a Végjáték keretet adott a Marvel Filmes Univerzum első három fázisának és több karakter történetszálát is elvarrta, egyúttal előkészítette a terepet több lehetséges új szuperhősnek is.
Most Chris Hemsworth osztott meg kulisszák mögötti videót a Bosszúállók forgatásáról Megmutatta, milyen hangulatban ebédeltek a Bosszúállók színészei. Ő volt a legboldogabb közülük.
Itt a Pókember nagyon spoileres új előzetese! Csak akkor kattints, ha már láttad a Bosszúállók: Végjátékot!
Bosszúállók: Végjáték - Szerkesztőségi kritika A Puliwood csapatának több tagja is el szerette volna mondani, hogy mit gondol a Marvel mérföldkövéről, ezért úgy gondoltuk, hogy egy szerkesztőségi cikk keretében közösen értékeljük a Végjátékot.
Ismét rekordot döntött a Bosszúállók: Végjáték Rekordidő alatt érte el a film a 2 milliárd dolláros bevételt.

A Bosszúállók: Végjáték rendezői szerint Robert Downey Jr. Oscart érdemelne Vasember 2008 óta szórakoztat minket a vásznon, az őt megformáló színész pedig legendává vált azóta. De vajon ez elég egy Oscar-díjhoz?
Milyen sármos férfi! Így néz ki a Bosszúállók főgonosza, Thanos valójában A jóképű színész épp Budapesten van.
Bosszúállók: Végjáték - néhány nap múlva már a Marvel is spoilerezni fog A rendezők azt javasolják, hogy aki még nem látta a filmet, ezen a hétvégén nézze meg.
Kérdezz-felelek: válaszok a Bosszúállók: Végjáték kérdéseire Számtalan kérdés merült a Végjáték cselekményével kapcsolatban, melyek közül a készítők tisztáztak jó párat. Ezeket szedtük össze.
Bosszúállók: Végjáték - valaki annyit sírt, hogy kórházba kellett vinni Egy rajongó nem bírta a feszültséget, és olyan rohama lett, hogy alig kapott levegőt.
Bosszúállók: Végjáték spoilereket kiabált egy mozinál, összeverték A történet főszereplője valószínűleg egy életre megtanulta, hogy miért nem illik lelőni egy film csattanóit.