Hivatalosan is reagált az MDS sebezhetőségekre az AMD

A vállalat szerint a felfedezett biztonsági rések nem veszélyesek a processzoraikra.

2019. május 15. 15:45

A cikk folytatása...Friss hírek
Batwoman - friss traileren a legújabb Arrowverse-sorozat A The CW közzétett egy kedvcsinálót, amiben alaposan szemügyre vehetjük a címszereplő logóját.
Megjött a Westworld 3. évadának Comic-Con trailere A sorozat rajongói sem maradtak látnivaló nélkül a hétvégén.
A legjobb mobiljátékok a héten A Journey fejlesztőinek új játéka iOS-en debütált, mielőtt más platformokat is bevesz.
Fortnite Battle Royale - gigászi összecsapással zárult a kilencedik szezon A játékosok végignézhették, ahogy egy óriásrobot és egy még hatalmasabb szörnyeteg megküzd egymással a szigeten.
Super Mario Maker 2 teszt A cím ne tévesszen meg: akár vonz a pályaszerkesztés, akár nem, a Super Mario Maker második része a definitív oldalnézetes Mario-játék a Nintendo hibrid konzolján.
Előzetest kapott az Arrow utolsó szezonja Az Arrow-hoz is láthattunk hétvégén új anyagot.

Top hírek:
Marvel - lehullt a lepel a negyedik fázisról Az idei Comic-Con egyik legjobban várt panelje volt a Marvelé, hiszen mindenki arra volt kíváncsi, hogyan fűzi tovább hatalmasra hízott univerzumát a cég. A Végjáték után pedig nincs megállás, sőt, talán most kapcsol rá igazán a stúdió.
Újabb megszüntetett sorozatot támasztottak fel Folytatódhat az AP Bio.
Death Stranding - megérkeztek az első képek a borítóról A Comic-Conon leplezték le a játék borítóját, a steelbook kiadás pedig egy impozáns külön grafikát kapott.
Kedvcsinálón a The Dark Crystal: Age of Resistance Friss, a kulisszák mögé betekintést engedő előzetessel jelentkezett az1982-es A sötét kristály előzményének is tekinthető The Dark Crystal: Age of Resistance. A látványos fantasy-sorozat augusztusban debütál a Netflixen.
Preacher - befutott az utolsó évad előzetese Az AMC Istent kutató sorozata, a Preacher hamarosan ráfordul az utolsó évadára, a Comic-Con pedig remek terep, hogy a csatorna bemutassa az utolsó évad legújabb előzetesét.
Élőszereplős A kis hableány: megvan Triton király? Javier Bardem lehet Triton király.