Idén már forog a Mortal Kombat-film

Úgy tűnik, hogy minden rendben van a Mortal Kombat mozis rebootja körül, így a forgatás már az idei év második felében megkezdődhet. A rendezőként debütáló Simon McQuoid Ausztráliába viszi a filmes brigádot.

2019. május 15. 17:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Még idén elkezdődik az új Mortal Kombat film forgatása Sőt, az előkészítést már május végéig befejezik.

Lefejezés, literszám ömlő vér: kikészült az új Mortal Kombat egyik fejlesztője A közel három évtizedes múltra visszatekintő Mortal Kombat fejlesztésének kulisszái mögé külsősök csak ritkán nyernek betekintést. Egy programozó most arról vallott, mennyire megviselte a munka.
Mortal Kombat 11 - egy modder izgalmas dolgokat talált a pályákon elrejtve A fejlesztőcsapat az apró részletekre is odafigyelt a fejlesztés során.
Rémes és véres a mese, de pont ezt imádják benne sok millióan A kilencvenes évek B kategóriás filmjeinek hangulata köszön vissza a Mortal Kombat aktuális kiadásának meneteit lezáró, minden korábbinál érzékletesebb kivégzések stílusában. A Mortal Kombat 11-ben a...
Mortal Kombat 11 teszt Kipurcant a bébicsősz, Shao Kahnnak egy szót se a Mortal Kombat 11 mindennél jobban megkeveri a történetet, de ez jól áll neki.
Mortal Kombat 11 - Ash Williams lenne az egyik DLC karakter? A színész Twitteren reagált a pletykára.

A Mortal Kombat még 27 év után sem okoz csalódást A Mortal Kombat immár nyolc éve, két sikeres epizóddal osztja a pofonokat a konkurenciáknak. Tesztünkből kiderül, hogy az új résznek is sikerült-e a bravúr.
Mortal Kombat 11 - PC-n sokkal jobban startolt, mint elődje Mind a Mortal Kombat X-nél, mind az Injustice 2-nél népszerűbb a NetherRealm új játéka.
4 játék, amit most érdemes megvenned! A Mortal Kombat 11 és az Anno 1800 is jó áron lehet a tiéd PC-re. Hamarosan még többet spórolhatsz!
Brutális túlórák árán készült el az új Mortal Kombat Elviselhetetlen munkakörülményekről számoltak be az egykori dolgozók.
Ezek a játékok csatlakoztak 2019-ben a videojátékos Hírességek Csarnokához Az idei 12 jelöltből olyan ikonikus címek kerültek be, mint a Mortal Kombat és a windowsos pasziánsz.
Zacher Gáborral elemeztük a Mortal Kombat legdurvább sérüléseit A verekedős játék iszonyúan véres és brutális, főleg a játékszűz szemeknek. De vajon mit mond ezekre a sérülésekre egy orvos?