A lakótelep néha westernfilmmé változott - Az én városom: Szombathely (Prieger Zsolt)

Prieger Zsolt, az Anima Sound System alapítója vezetett minket körbe szülővárosában, Szombathelyen, ahol többek között világgá menésekről, indiánozásokról és fociról mesélt. Az én városom, második rész.

2019. május 15. 18:31

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Csodaszép betonszörnyeteg - Szombathely legizgalmasabb épülete, a Csillagvizsgáló Szombathely legizgalmasabb régi épülete, a Csillagvizsgáló. Szobornak tűnik, pedig egyik részlete sem véletlenül olyan, amilyen.

Tolató teherautó gázolt halálra egy nőt Szombathelyen A 62 éves nő a helyszínen meghalt.
1984-ben Szombathely lett a magyar Hawaii A triatlon az 1970-es években robbant be Amerikába. Elég gyorsan elért hozzánk is, az Iromanre a Vasi Vasember lett az első magyar válasz.
NB I - A Paks a hosszabbításban mentett pontot Szombathelyen A vendég Paks hosszabbításban szerzett góllal 1-1-es döntetlent játszott szombaton a sereghajtó Szombathelyi Haladással a labdarúgó OTP Bank Liga 31

Szombathelyen egy pénzügyi folyamatnak állítottak emlékművet
Ha Vas, akkor csak a dödölle? Dehogy! Megnéztük, melyek a legjobb, legmenőbb vasi éttermek. Rendesen odatett BBQ-ételek svájci és német rutinnal és iskolások menüztetésével, fine dining Pajta az Őrségben és japán szusi Szombathelyen.
5,9 milliárdért Mészáros cége épít fociakadémiát Szombathelyen Lesz benne öt füves és egy műfüves pálya és egy gigantikus főépület is.
Sajtótájékoztatót eredményezett az LMP lapjának gyomorforgató cikke Illés Károly, Szombathely alpolgármestere sajtótájékoztatót tartott a Szent Márton-templom előtt annak apropóján, hogy a Nemény András szombathelyi MSZP-s önkormányzati képviselővel szövetségre lépő U...