A lakótelep néha westernfilmmé változott - Az én városom: Szombathely (Prieger Zsolt)

Prieger Zsolt, az Anima Sound System alapítója vezetett minket körbe szülővárosában, Szombathelyen, ahol többek között világgá menésekről, indiánozásokról és fociról mesélt. Az én városom, második rész.

2019. május 15. 18:31

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Gyanús az összeférhetetlenség Szombathelyen, ahol az elvileg független jegyző a Fidesz jelöltje Nyílt levélben hívja fel a problémára a Vas megyei közgyűlés elnökének figyelmét Ungár. (Belföld)

Szombathelyen Soros segíti az ellenzéket A Soros György által tízmilliókkal támogatott Nyugat Média és Világháló Egyesület, a Nyugat
Bizonyíték: a Nyílt Társadalom Alapítvány az önkormányzati választásba is beavatkozik Soros György szervezete most Szombathelyen manipulálna.
Nekiment pártjának Szombathely fideszes alpolgármestere Hende Csaba szerinte szétveri a helyi Fideszt, megalázónak tartja, amit vele tettek. Jobban megértjük, hogy tudta átvenni a hatalmat itt az ellenzék.
Egymásra mosolyogtunk, de nem mentem utánad Szombathelyen történt a nem mindennapi látás.
Vonat elé hajtott a tilosban, túlélte Hatalmas vonatbaleset Szombathelyen: métereken át tolta a vonat maga előtt azt az autót, ami a tilos jelzés ellenére a sínekre hajtott. A sofőrnek hatalmas szerencséjére volt, mivel a saját lábán tudo...

Visszaállítaná a villamosközlekedést Szombathelyen az ellenzéki polgármester-jelölt 1974-ben szűnt meg a villamosközlekedés a városban, de most újra elővennék az évek óta fiókban lévő tervet.
Sokakat megvisel a hidegfront  Az évszakhoz képest, az átlagosnál hűvösebb idő van. Szombathelyen például kedd reggel 11 fokot mértek. Pedig a múlt héten még a kánikulától szenvedtünk. Az ilyesfajta időváltozás sokak szerveze...
Nem csak "nagyberuházások" kellenek az embereknek, mondja Fidesz egyik polgármesterjelöltje A megyei jegyzőt indítja a Fidesz a polgármesterségért Szombathelyen.
Szombathely fideszes polgármester-jelöltje szerint "a nagy fejlesztések mellett az embereket foglalkoztató apróbb dolgokra kevesebb figyelem jutott" 15 milliárdos stadion a másodosztályú csapatnak?
Liga Campionilor la baschet masculin - Szombathely începe cu un adversar din România Budapesta, joi, 4 iulie 2019 (MTI) - Campioana Ungariei, Szombathely, va întâlni echipa CSM CSU Oradea, în prima rundă de calificare din Liga Campionilor la baschet masculin.
Civilek akadályoznák meg, hogy Mészáros Lőrinc fociakadémiát építsen Szombathelyen Nem akarják, hogy az eddigi virágos réten fociakadémia épüljön.