Tovább rabolhatja a befektetői szíveket az Alibaba

Végre egy hír ugyanis Kínából, ami nem az amerikaiakkal folytatott kereskedelmi háborúval kapcsolatos: az ázsiai ország internetes kiskereskedelmi portálja az idei év első negyedében is folytatta brutális növekedését, bevétele, de ami a befektetőket érthetően jobban érdekli, az egy részvényre jutó eredménye egyaránt másfélszer lett nagyobb az előző év azonos időszakáénál.

2019. május 15. 19:02

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az AliExpress világuralomra törne - Az Amazont is lenyomná Kína egyik legnagyobb technológiai vállalata, az Alibaba csoport változtat leggyorsabban növekvő üzletága, az online kiskereskedelmi piacteret működtető AliExpress üzleti modelljén. Kínán kívül más...

Új Beidou navigációs hold Kínából Egy geostacionárius pályára szánt űreszközzel folytatódott a Beidou konstelláció bővítése.
102 évesen meghalt a Louvre üvegpiramisának világhírű építésze Ieoh Ming Pei tizennyolc évesen, minimális angoltudással érkezett Kínából Amerikába, ahol a XX. század egyik legjelentősebb tervezőjévé vált. Rendkívüli épületek kötődnek a nevéhez.
Elköltözteti Kínából alaplapjainak gyártását a Supermicro Saját kezébe veszi alaplapjainak gyártását Supermicro, így győzve meg vásárlóit termékeinek biztonságáról.
Hónapokat várhatsz majd, ha Kínából rendelsz valamit Több mint százszorosára nőhet az e-kereskedelemhez kapcsolódó vámeljárások száma Magyarországon, miután egy európai uniós rendelet értelmében 2021-től az unión kívüli országokból érkező, kis értékű cs...

Egy év alatt 1073 millió eurónyi kínai áru ömlött Magyarországra A Kínából érkező import 30,7 százalékkal nőtt.
Rejtett kiskapukat találtak a Huaweinél Akár a felhasználók otthoni hálózatába is bejuthattak Kínából.
Vizsgadrukkról beszél Orbán Viktor legújabb, Kínából posztolt videójában A magyar miniszterelnök szerint olyasmi jött most létre, ami korábban nem létezett.
Két óriáspanda érkezik Kínából Oroszországba Egy óriáspanda pár érkezik Kínából Oroszországba egy 15 évig tartó közös kutatási projekt keretében jelentette be pénteken a délnyugat-kínai Szecsuán tartományban lévő csengtui óriáspanda fajmegőrző-...
Dugig vannak velük a magyar szekrények: Kínából, Bangladesből érkeznek Erre van igény....
Beidou műhold Kínából Április 20-án sikeresen pályára állították a kínai globális navigációs műholdrendszer legújabb tagját.