Tovább rabolhatja a befektetői szíveket az Alibaba

Végre egy hír ugyanis Kínából, ami nem az amerikaiakkal folytatott kereskedelmi háborúval kapcsolatos: az ázsiai ország internetes kiskereskedelmi portálja az idei év első negyedében is folytatta brutális növekedését, bevétele, de ami a befektetőket érthetően jobban érdekli, az egy részvényre jutó eredménye egyaránt másfélszer lett nagyobb az előző év azonos időszakáénál.

2019. május 15. 19:02

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Elindult Kínából a világ legnagyobb polgári kórházhajója A 641 ágyas hajó egy amerikai jótékonysági szervezet megrendelésére készült, ingyenes gyógyászati ellátást és az orvosi képzést visz Afrikába.

Egyre több nagyvállalat cáfol: dehogy viszik ki a termelést Kínából Azonnal reagált a Microsoft azokra a hírekre, hogy azon cégek között lenne, akik kivonulnának Kínából. Nem csupán a redmondiak, más vállalatok is cáfolták ezen értesüléseket.
A Microsoft tagadja, hogy elvinné a gyártást Kínából A redmondi óriáscég egyelőre nem is tervezi hasonló lépést.
Elvihetik Kínából a gyártás egy részét a nagy amerikai OEM-ek? Hiába üt meg barátkozós hangot manapság az USA és Kína elnöke, annyira nem bíznak békés jövőben.

Apple, Microsoft, Amazon, Asus, Dell: egyre több techvállalat fontolgatja a kivonulást Kínából A jelenleg enyhülni látszó amerikai-kínai kereskedelmi háború nem maradhat következmények nélkül. Mindkét felet lépésekre kényszeríti a megélt bizonytalanság, a globalizáció megbízhatóságába vetett h...
Nagy menekülés kezdődhet Kínából Jelentős gyártási kapacitásokat vonnának ki Kínából a világ vezető fogyasztói elektronikai cikk-gyártói - értesült a Nikkei Asian Review. Az ok a kereskedelmi háború. A japán lap értesülései...
Az FBI több amerikai egyetemet felkért, hogy figyeljék a kínai diákokat A Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) több amerikai egyetemet felkért, hogy figyelje a Kínából érkező diákokat és kutatókat - jelentette az amerikai közszolgálati rádió (NPR) pénteken
Beidou-3I2 Kínából sikeresen pályára állították az ország saját globális navigációs műholdrendszerének újabb tagját.
Elvinné a gyártás egy részét Kínából az Apple, már keresik az új helyszínt Az Apple számára az elmúlt évek (gazdasági) sikereihez nagyban hozzájárult az, hogy Kínában gyártatták a készülékeiket, ez azonban a jövőben változhat.