Rogán Antal egyszer csak felbukkant egy lakossági fórumon

A többi kampányoló kormánytag fórumairól előre lehetett tudni.

2019. május 15. 20:13

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Rogán Antal tanácsadója kapott egy havi 1,3 milliós munkát Hernádi Ádám Esztergom kiemelt turisztikai fejlesztéseiért fog felelni.

Friss hírek
A 30 alatti németek között toronymagasan a zöldpárt a legnépszerűbb Ezek szerint a fiatalokat sokkal jobban aggasztja a klímaváltozás, mint a bevándorlás.
Giro d'Italia: A szuperfavorit majdnem átrepült a korláton Roglic volt a 15. szakasz nagy vesztese. Nibali agresszív volt. Cataldo 215 km-t szökve nyert.
Két robbantás volt Nepálban, már legkevesebb három áldozat van A rendőrség szerint egy maoista csoport lehet a felelős.
Nincs megállás, újabb rekordot állítottak fel a magyar szavazók Délután öt óráig a szavazásra jogosultak 37,06 százaléka ment el voksolni. Öt éve ugyanekkor 24,06 volt a részvételi arány.
Írországban egyébként 11 mandátumot osztanak ki Ebből négy-négy jut az exit pollok szerint a Néppártnak és a zöld baloldalnak (ami a kisebbik balos frakció), egy jut az ALDE-nak és kettő kerülhet a
Patkányt fotóztak egy I. kerületi szavazóhelyiségben A szavazókör a kerület egyik oktatási intézményében üzemel.

10 milliárd lehetett az országot elárasztó Soros-Juncker plakátok ára Minden más állami szervezet kampányára összesen 5 milliárdot költött a Rogán Antal fennhatósága alatt álló hivatal az első negyedévben.

Top hírek:
Meghalt Murray Gell-Mann, a kvarkelmélet megalkotója A Nobel-díjas részecskefizikus pénteken, 89 éves korában hunyt el.
Új szintre emelte a kicsinyes bírózást a Vidi FC honlapja a győztes kupadöntő után
Elég hülyén néz ki, mikor valaki futás közben egy szöget maga előtt tartva szúr ki lufikat, de higgyék el, van értelme
Szavaznál vasárnap, de még nem tudod kire? Itt egy teszt, ami segít dönteni
Kövér: holnap szavazatainkkal segíthetünk, hogy Európa ne veszítse el önmagát Máté evangéliuma nemcsak arra figyelmeztet, hogy minden önmagával meghasonlott ország elnéptelenedik, hanem a hitet is élteti mindannyiunkban, hogy a lélekben önmagára találó nép lélekszámban is gyarapodásnak indul mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke szombaton Taksonyban, az új református templom és közösségi ház felszentelésén.
Nemzetközi bíróság utasította az oroszokat az elfogott ukrán tengerészek szabadon engedésére Pont kerülhet a tavaly novemberi kercsi incidens végére, de kicsi az esélye, hogy így is lesz.