Mélypontra süllyedt a születések száma Amerikában

A gazdasági fellendülés ellenére harminckét éves mélypont az Egyesült Államokban.

2019. május 15. 20:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kitiltott a Facebook egy izraeli céget, amely világszerte hamis hírek terjesztésével segített politikai pártoknak Afrikában, Ázsiában és Dél-Amerikában is tevékenykedett a magát tanácsadócégként hirdető vállalat.

Hajdu Szabolcs: A függetlenség létkérdés, és hajlandó vagyok megfizetni az árát Két filmjével is eljutott az Oscar előszobájáig, a súlyos témák mindig eléje gurulnak. Családjával szerencsét próbált Amerikában, ahol megtapasztalta, mennyire fontosak a gyökerek. Itthon egy kudarc ...
Dél-Amerikában sajátította el a gerillahadviselést az Olaszországot egyesítő Garibaldi 159 éve, 1860. május 11-én szálltak partra Szicíliában Giuseppe Garibaldi vörös inges önkéntesei, a marsalai ezrek, ezzel megkezdődött az egységes Olaszország megteremtéséhez vezető felkelés.
Vették a magyar blue chipeket - Csak a Richter lógott ki a sorból Pénteken folytatódott az esés Amerikában annak hatására, hogy felerősödtek kereskedelmi háborús félelmek a befektetők körében. Ez kedvezőtlenül hatott a nyugat-európai részvényindexek teljesítményére....
Jobb bérekért sztrájkoltak az Uber-sofőrök Amerikában Munkajogokat és magasabb béreket követeltek.
Meglett a Stonehenge évtizedek óta elveszettnek hitt darabja Amerikában volt.

Egyetlen ország vállalta, hogy bemutatja Woody Allen új filmjét A forgalmazó Amerikában teljesen eltemette a világsztárokkal forgatott filmet a zaklatási botrányok miatt. Allen 19 milliárd forintos pert indított.
A Trump-hatás: egyre kevesebb a munkanélküli Amerikában A vártnál nagyobb mértékben nőtt a foglalkoztatottak száma, a munkanélküliségi ráta pedig közel öt évtizedes mélypontra süllyedt áprilisban az Egyesült Államokban.
Veszélyes ellenfelet kapott a nehézsúly veretlen királya Joshua először bokszol majd Amerikában, Ruiz Jr pedig élete meccsére készülhet.
Ilyen hónap még nem volt Amerikában 2019 áprilisában az Egyesült Államokban több energiát állíthattak elő megújuló energiaforrásokkal, mint szén segítségével.
25 éves csúcson Amerikában a kanyaró Tudják, az a betegség, ami már rég eltűnt volna, ha nincs az oltásellenesség.
Emlékszel a Vad angyalra? A 41 éves Natalia Oreiro még mindig bombázó Natalia Oreiro még mindig nagy sztár Dél-Amerikában.