A TEK kapott még 5 milliárd forintot

A Terrorelhárítási Központ a képességeinek bővítéséhez, a feladat-végrehajtás magasabb szintű ellátásához új típusú eszközök beszerzésére, rendszerbe állítására és az amortizálódott eszközállomány cseréjére kap 5 milliárd 19 millió forint többletforrást a kormánytól. (Magyar Közlöny)

2019. május 15. 21:12

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Újabb, fegyvereket eladó férfira csapott le a TEK videó Újabb, lőfegyvert értékesítő férfit fogtak el a Fejér megyei nyomozók a Terrorelhárítási Központ közreműködésével.

Friss hírek
Elismerte bűnösségét a fideszes PR-vállalkozó, 5 év felfüggesztettet kért rá az ügyészség Kuna Tibor sorra nyerte 2018-ig az állami kommunikációs tendereket.
Közösségi teret szeretnél? Most ingyen kaphatsz egyet a Telenortól A Telenor és a Hello Wood közös pályázata a próbaterem nélküli zenekarokat, a lelátó nélküli sportcsapatokat, a stég nélküli strandolókat és a játszótér nélküli lakóközösségeket célozza.
Jamie Oliver mélyrepülése nem most kezdődött A brit éttermei kerültek a csőd szélére, de Budapesten még ki tud lógni a sorból, ahogy a receptjei is.
Egy köpés mutatta meg, milyen most az izraeli-lengyel viszony Lefelé haladó spirálba kerültek a lengyel-izraeli kapcsolatok, a legújabb botrány a miatt robbant ki, hogy egy 65 éves izraeli polgár leköpte Lengyelország Izraelben akkreditált nagykövetét. A két ország közti vita évek óta tart, az alaphangot a 201-ban életbe lépett lengyel holokauszt törvény határozza meg, és az utóbbi hetek varsói nacionalista tüntetései árnyalják.
Mi történik akkor, ha ráraknak egy kamerát a szusis futószalagra?
Ennyit keres egy felszolgáló a legendás budapesti New York Kávéházban Csúcsokat döntöget a munkaerőhiány a térségben, a vendéglátóipar pedig kifejezetten mostoha kürülmények között van: alig van szakképzett pincér, szakács. Éppen ezért egyre több munkaadó ma már nyíltan kommunikálja a béreket, hogy ezzel is felkeltse a jelentkezők érdeklődését...

Lesz emlékhelye a hortobágyi deportálásoknak A Hortobágyi Deportálások Emlékhelyének létrehozásáról döntött a kormány. Az erről szóló határozat a Magyar Közlöny legfrissebb számában jelent meg
Magyar-osztrák együttműködéssel öt drogkereskedőt fogtak el a rendőrök - videó Öt férfit tetten értek húsvéthétfőn Harkán, amint Ausztriából kábítószert hoztak be Magyarországra - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság csütörtök reggel az MTI-t. Az osztrák társszervek ...

Top hírek:
Kurz kirúgja a szabadságpárti belügyminiszterét, a párt összes minisztere felállt Ezzel vége lehet a közös kormányzásnak.
Washington felfüggesztette a Huawei-korlátozásokat Ezzel időt adnak a vállalatoknak.
7 százalékkal drágultak a budapesti albérletek Budapesten 160 ezer forint az átlagos bérleti díj május közepén.
Trükkhöz folyamodtak a Renault-nál, hogy posztolhassák ezeket a képeket Parc Fermé: Trükkhöz folyamodtak a Renault-nál, hogy posztolhassák ezeket a képeket
Terrorcselekmény elkövetése miatt is vádat emeltek a christchurchi merénylő ellen Ez volt a szigetország történetében elkövetett legsúlyosabb tömeggyilkosság.
Meghalt Niki Lauda - A Forma-1-es legenda 70 évesen, családja körében hunyt el Hétfőn elhunyt Niki Lauda, háromszoros világbajnok Forma-1-es pilóta.