Budapest 2022-ben műkorcsolya-vb-t is rendezne

A kézilabda-Eb-re tervezett 22 ezres csarnokban.

2019. május 15. 21:46

A cikk folytatása...Friss hírek
Fucsovics simán leütötte a pályáról hazai közönség előtt játszó ellenfelét A második szettet nullára nyerte.
Egy nő a dunai hajószerencsétlenség utolsó áldozata Nyolc hajóval keresték ma, de ennél több jármű is kint szokott lenni a folyón.
Tarlós leállította a Szentendrei út felújítását A munka ma kezdődött volna, de egy lakos a fák miatt feljelentette az óbudai önkormányzatot az ügyészségen.
Csatlakozott a balatoni kerékpáros fejlesztésekhez a Művészetek Völgye 1,2 milliárdot ebben régióban használnak fel.
Meggondolta magát a Wizz Air, mégis fizet A W6 2222 London-Budapest járata június 6. helyett június 7-én szállt le Budapesten. A cég rendkívüli körülményekre fogta a késést. Eddig.
Hatalmas bukták a magyar határon A hétvégén a rendőrök több mint 20 millió forint értékben foglaltak le körözött gépjárműveket a Csongrád megyei határátkelőhelyeken.

Top hírek:
Hatalmasat nyert a sorozatszínészből lett elnök az ukrán választáson Vologyimir Zelenszkij pártja az exit pollok szerint a szavazatok 44 százalékát söpörte be.
Kanadában valaki megpróbált füvet venni online egy Thor nevére szóló kamuszemélyivel
A budaörsi iskolaigazgatók csicskáztatása és a köznevelési törvény módosítása mutatja meg a NER lényegét Jó nagy spéttel, úgy két hete, a köznevelési törvény módosításainak megszavazásakor kezdtem el kapisgálni, hogy nekem személyesen igazából mi a fő bajom az Orbán-rendszerrel.
Tényleg itt a világ vége, ha a 007-es ügynök egy fekete nő lesz? A Bond-franchise több évtizedes fennállása során a konzervativizmus filmes esszenciája volt, pedig sok esetben sokkal progresszívebb vonalat követett, mint amit megítéltek neki. Most, hogy kiderült, egy fekete színésznő debütálhat a 007-es szerepében, sokan felháborodtak azon, hogy már ezt a régi vágású történetet is lerohanja a feminizmus.
A vesebajos vombat és a korán ébredő gorilla - Egy magyar állatorvos kalandjai Állatorvos az, aki alighanem a legtöbb állathoz nem ért. Jó állatorvos pedig az, aki ezt egyrészt büszkén vállalja, másrészt van 300-400 név a telefonjában, akiket felhívhat, ha specialistára van szüksége. Molnár Viktorra igaz mindkettő. A hannoveri állatkert vezető állatorvosa emellett hogy megfordítsuk dolgot a világ számos szakértőjének a telefonjában benne van.
Fenntartani a normalitást - Rónai Egon, akinek nem folyik vér a szája szélén Az egyik, ha nem a legnépszerűbb televíziós kérdező. Látszólag semmi nem hozza ki a sodrából, bár kollégái állítják, kamerán kívül tud türelmetlen is lenni. Valaha sportriporter volt, ma otthonosan mozog szinte minden témában, az atomfizikától a napi politikáig. Ez nem azért van, mert mindenhez ért, hanem mert érdekli az, akivel beszélget mondja.