A vén bolond csak folytatja

2019. május 16. 0:10

A cikk folytatása...Friss hírek
Népszavazással buktatnák meg a Fidesznek legfontosabb témákat Jöhet a Stop Stadion, és gátat vethetnek a propagandakiadványok finanszírozásának is. Mi lesz Polttal?
"Brüsszel a spekulánsokat védi" - reagált a kormány a földtörvény elleni döntésre A kormány mindent meg akar tenni, hogy a magyar föld továbbra is a magyar gazdák kezében maradjon.
Meghalt Medzihradszky Kálmán kémikus Életének 92. évében meghalt Medzihradszky Kálmán kémikus, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) rendes tagja; személyében a magyar kutatói közösség a peptidkémia nemzetközi hírű tudósát veszítette el - közölte az akadémia kedden az MTI-vel
Magyarország nem egy illiberális kis fészek Orbán Viktor nem egyenlő Magyarországgal, az uniós pénzek sem neki járnak, állítja Cseh Katalin, a Momentum Mozgalom listavezetője.
Michael Barkun amerikai professzor az összeesküvésről Ötletek, amelyek korábban stigmatizáltak vagy tiltottak voltak, ma általánosan elfogadottá válnak. Bizonyos értelemben a legtöbb, majdnem az összes összeesküvés-elmélet stigmatizált tudás, amelyről nyíltan beszélnek a médiában és politikai szereplők is, azaz már tulajdonképpen nem számítanak stigmatizáltnak.
Bayer: Titkosszolgálatok akcióban Strachénak vége van. Ostoba volt, elővigyázatlan, naiv, hülye. Elment Ibizára, ahol behálózta egy „orosz”, akivel „tárgyalt”, úgy, mint egy igazi amatőr, politikai hülyegyerek.

Top hírek:
Tűz volt a Westendben Az épület több üzletét is kiürítették.
Átszúrták egy férfi arcát Miskolcon A rendőrség nagy erőkkel nyomoz. Nem tudják egyértelműen eldönteni, hogy a támadók kést használtak, vagy más eszközt.
Izrael és a Hamász féléves tűzszünetről állapodott meg Izrael és a Gázai övezetet uraló Hamász radikális iszlamista szervezet megállapodásra jutott egy féléves tűzszünetről - jelentette az izraeli tizenkettes kereskedelmi tévécsatorna esti híradása hétfőn
Építőkockákat találtak egy Szekszárdon elhunyt férfi testében Az értelmi fogyatékos, állandó gondozásra szoruló férfit tüdőgyulladással kezelték. A boncolás során a gyomrából és a nyelőcsövéből is fakockák kerültek elő.
Meghalt egy 75 éves nő, akit a Zsigmond téren ütöttek el A rendőrség egyelőre vizsgálja a baleset körülményeit.
Félidejénél tart a Keleti pályaudvar felúíjtása A régi, 10 éves utastájékoztatót is lecserélik, a helyére korszerű LED-panel kerül.