Katalin hercegné és Diana egyforma ruhában - Kin állt jobban a pöttyös darab?

Katalin hercegné többször is emléket állított anyósának a ruháival.

2019. május 16. 6:46

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Vilmos herceg Diana haláláról: Semmilyen fájdalomhoz nem hasonlítható Vilmos herceg ritkán beszél nyilvánosság előtt édesanyjáról, ám megnyílt, amikor ismert brit futballistákkal ejtett szót mentális kérdésekről.

Egy 60 éves milliárdos Diana hercegné gyönyörű unokahúgának párja A dúsgazdag üzletember Lady Kitty Spencer apjánál is idősebb.
Diana hercegné 28 éves unokahúgát eljegyezte egy 60 éves milliomos Már az is teljesítmény, hogy Lady Kitty Spencer elbírja az ujján azt a gyűrűt.
Kate Middleton ebben a bájos pöttyös ruhában idézte meg Diana hercegné egyik emlékezetes szettjét Nem először viselte
Akár Diana! Harry hercegék nem hittek a szemüknek, ki látogatta meg babájukat Jó páran látták már a gyereket, de erre a vendégre nem számítottak Meghanék.

Diana előtt tisztelgett anyák napján Meghan és Harry az új babafotóval Az újdonsült apuka édesanyjáról a legtökéletesebb módon emlékeztek meg a különleges napon.
Elképesztő fotó! Diana hercegnővel pózol a magyar sztár A fiatal híresség "visszautazott" az időben.
Diana hercegné előtt tiszteleghet Harry és Meghan újszülött kisfia nevével A hercegi pár első gyermeke hétfőn reggel jött világra, a nevét azonban még nem jelentették be.
Reptéri ellenőrzés miatt gőzölt be Diana Ross Húsz évvel ezelőtt már letartóztatták a londoni Heathrow repülőtéren. Most újra botrányt csinált.
Emily Ratajkowski újabban Diana hercegné stílusát koppintja És milyen jól áll neki
Harry herceg támogatja a transzgender gyerekek segítését Diana hercegné nyomdokaiba lépne a herceg.