Kritikus rést találtak a Windowsban, azonnal frissítsen, ha 7-es vagy XP van a gépén

A Microsoft nemrég olyan biztonsági résre bukkant a Windows operációs rendszer régebbi verzióiban, ami két évvel ezelőtt emlékezetes pusztítást végrehajtó WannaCry zsarolóvírushoz hasonló fenyegetéshez vezethet.

2019. május 16. 8:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Megérkezett a Windows 10 May 2019-es frissítése A fejlesztés elsődlegesen a megbízhatóságra fókuszál, de azért vannak hasznos újítások is.

Elkészült a Windows 10 legújabb nagy frissítése: így telepítheti Némi csúszással, de alapos tesztelés után megérkezett az operációs rendszer tavaszi kiadása.
Billentyűparancsok a gyors Windows-használathoz Az idő pénz, érdemes tehát felpörgetni az operációs rendszer kezelését.
Böngészést gyorsító billentyűparancsok a Windowsban Pörgesse fel böngészője kezelését az alábbi billentyűparancsokkal.
Mi történt a Windows 10 idei őszi kiadásával? Nagyon hallgat a Microsoft az 1909-es verzióról, a tesztelők már a 2020 tavaszi változatot kóstolgathatják.
Hihetetlen Windows-javítást adott ki a Microsoft Rendkívüli frissítés érkezett az évek óta nem támogatott Windows XP-hez is egy súlyos sebezhetőség kijavítására.

Hiba a Windows 10 legújabb kumulatív frissítéseiben! A frissítés hatására megbolondul az Excel. A Microsoft már dolgozik a javításon.
Feltámad egy klasszikus Windows-szoftver, amit egykor imádtunk! A PowerToys segédprogram-csomagról van szó, amelyet a Microsoft most a Windows 10 alatt kelt új életre.
Meghajolt a Windows 10-használók akarata előtt a Microsoft Vége az erőszakos frissítések hosszan tartó korszakának.
Szárnyakat kap a Chrome böngésző a Windows 10-ben Besegít a Microsoft a fejlesztésben: javul a memóriahasználat.
Jön a Windows Terminal app Júniusban érkezik a Windows Terminal, ami gyakorlatilag a parancssor, a PowerShell és a linuxos Windows-alrendszer egyben.
Tele van a géped szeméttel? Így pucolj ki mindent, ami felesleges! Ne gondold, hogy sosem fogyhatsz ki a helyből, ha a gépedben több terabyte-nyi háttértár áll rendelkezésre. Útmutatónk és az ajándék szoftverek segítségével kitakaríthatod Windows rendszeredet.