Nem tudja, kire voksoljon az EP-választáson? Ez a magyar alkalmazás segíthet a döntésben

Az EP-szavazást megkönnyítő alkalmazást fejlesztettek magyar programozók, amely abban nyújt segítséget, hogy megmutatja, a választók által fontosnak tartott értékek alapján melyik párt áll hozzá közelebb.

2019. május 16. 8:33

A cikk folytatása...Friss hírek
A Digi kiveszi az RTL Klubot az online kínálatából Augusztus 21-től veszik ki a csatornát a neten nézhető Digi Online-on elérhető csatornák közül.
521 millió forintért keltek el az eredeti szalagok, amik a holdra szállást örökítették meg Több mint 8000-szeresen térült meg annak az egykori NASA-gyakornoknak a befektetése, aki megvette a NASA-tól a hodlra szállás ikonikus szalagjait.
Reagált a Huawei az Észak-Koreával kapcsolatos hírekre A The Washington Post szerint a Huawei Észak-Koreának is dolgozott, a cég közleményben cáfol.
Nem is gondolná, mekkora veszélynek teszi ki gyerekét, aki hagyja elhízni Nagyobb a szklerózis multiplex betegség kialakulásának a kockázata az elhízott gyermekeknél, akik ráadásul rosszul reagálnak a betegség kezelésére német kutatók szerint.
Észak-Koreának segíthetett mobilhálózatot építeni a Huawei, kémkedhetett a felhasználók után Több dokumentum alapján azt állítja a The Washington Post, hogy a Huawei Észak-Koreával közösen hozhatta létre a Koryolink nevű mobilhálózatot a koreai rezsimben.
Meglepően okos a kéknyelvű gyík már 23 napos korában is Már szinte a kezdetektől fogva felnőtt módjára képesek tanulni a fiatal ausztrál kéknyelvű szkinkek (Tiliqua scincoides) derült ki egy ausztrál kutatásból.

Top hírek:
Észak-Koreának segíthetett mobilhálózatot építeni a Huawei, kémkedhetett a felhasználók után Több dokumentum alapján azt állítja a The Washington Post, hogy a Huawei Észak-Koreával közösen hozhatta létre a Koryolink nevű mobilhálózatot a koreai rezsimben.
Bevezeti a priuszt az Instagram A jövőben az Instagram mindenkinek egy külön, személyes felületre gyűjti össze a szabályszegéseket, ahol az is látszik majd, mennyi van még hátra a teljes tiltásig.
Heteken belül bemutathatják a megjavított Samsung Galaxy Foldot A Samsung egyik névtelenséget kérő dolgozója szerint az utolsó teszten is túl van az összehajtható okostelefonjuk.
Nem jött be a YouTube trükkje, ismét működik a zeneletöltés Nem tartott sokáig, hogy a zeneletöltős oldalak megtalálják a YouTube blokkolásának ellenszerét. És a megolás sem volt annyira bonyolult, mint azt eredetileg gondolták.
Újfajta technológiával szedhették le az iráni drónt a USS Boxer katonái A Boxer hadihajó fedélzetén vethették be először élesben azt a rendszert, amelyet kifejezetten a tengeri drónelhárításhoz készítettek az amerikaiak.
Itt a bizonyíték: a vártnál hamarabb érkezhet a Huawei összehajtható telefonja Izgalmas kérdés, vajon a Samsung vagy a Huawei küldi előbb piacra összehajtható telefonját. A legutóbbi hírek szerint felgyorsultak az események a kínai gyártónál.