Hamarosan itt vannak a második generációs Lenovo ThinkPad X1 Extreme notebookok

A Core i9 és GeForce GTX 1650 párosa mellé akár 4K-s OLED kijelzőt is kérhetünk majd.

2019. május 16. 8:36

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Extrém fokozatra kapcsol a Lenovo ThinkPad X1 Extreme A legújabb modell már Intel Core i9-9880H processzorral, NVIDIA GeForce GTX 1650 Max-Q grafikus vezérlővel és 4K-s OLED érintőképernyővel is vihető lesz.

Bemutatkozik az ASUS Dual GeForce GTX 1660 Ti EVO VGA-család A tajvani multi szerencsére sokat javított a korábbi Dual modell meglehetősen gyengére sikeredett hűtésén.
A Panasonic tévéje elérhető áron kínál csúcsminőséget A Panasonic Viera FZ800 messze nem tökéletes tévé, de a legfontosabb része, az OLED kijelző átlagon felüli.
Furcsák lesznek az új Intel processzorok nevei 5 számjegyűre vált az Intel, ami a konkrét modellek névadási szokásait illeti. Az egyik első fecske a Core i5-10210U lehet.
Hasznos fejlesztés: az olcsóbb telefonokba is jöhet a kijelző alatti ujjlenyomat-olvasó Napjaink csúcstelefonjaiban, sőt immár a középkategória felső szegmensében is egyre gyakoribb, hogy a kijelző alá kerül az ujjlenyomat-olvasó. Ehhez azonban OLED megjelenítőre van szükség, de már nem...
Nem kap következő-generációs architektúrát az AMD Navi GPU-széria A legutóbbi driverben lévő kód megerősítette, hogy a Navi GPU-széria még a Graphics Core Next mikroarchitektúrára épül.

OLED és Valódi LED kijelző gyárat épít a Foxconn Ha minden jól megy, az üzem 2020-ban kezdi meg a termelést.
Erőtlen belépő: GeForce GTX 1650 teszt A lehető legnagyobb csendben dobta piacra az Nvidia új, olcsó GeForce-át, és tesztünkből rögtön ki is derült, miért kell szégyellni az eddigi legolcsóbb Turingot.
Megéri GeForce GTX 1660 Ti-alapú laptopra váltani A 3DMark mérési eredményei szerint a mobilos GeForce GTX 1660 Ti alapvetően egy szinten van a mobilos GeForce RTX 2060-nal.
Kész az olcsó laptopokba szánt GeForce GTX 1660 Ti és 1650 Az NVIDIA bemutatta legújabb GPU-it, amelyeket kifejezetten pénztárcabarát mobil gamer laptopokba szánnak. Már jön is a bejelentés az első modellekről.
Leveri az asztali Radeon RX 560-at a mobilos GeForce GTX 1650 Olyan mérési eredmények kerültek elő, amelyek alapján a laptopokba való GeForce GTX 560 túlszárnyalja az asztali Radeon RX 550 és RX 560 videokártyákat.
Ráncfelvarrást kapott a Razer Core X Az új verzió repertoárjába a Chroma világítás mellett USB és RJ-45 csatlakozók is tartoznak.