A legjobb spárgás receptek a szezonra: májusban vétek lenne kihagyni

A szuperegészséges spárgából könnyű finom és változatos ételeket készíteni. Ezek biztos, hogy a kedvenceid közé fognak tartozni.

2019. május 16. 9:46

A cikk folytatása...Friss hírek
Ártatlan viccelődés vagy érzéketlen bunkóság az új babás átverés? videó Megoszlanak a vélemények.
A dolgot súlyosbította, hogy még 18-19 évesen is szűz voltam Olvasónk, Dániel kiskamaszként még kifejezetten népszerű volt a lányok körében, de aztán mintha elvágták volna. Évek kellettek, amíg rájött, mi volt a gond.
Vigyázzon, hová nyúl: hatszor annyi van egy férfi WC ajtaján, mint egy nőin Közel hatszor annyi baktérium van a férfi mosdók ajtaján, mint a női vécékén, derült ki egy friss brit kutatásból. Egy londoni irodaház mosdóinak ajtajait és kilincseit vették górcső alá. A felmérésből kiderült, hogy a férfiak mintegy fele nem mos kezet a dolguk végeztével, emiatt sok kórokozót hagynak maguk után, ami gyomorbetegségek kialakulását is eredményezheti annál, aki utánuk érinti meg az ajtót.
6 étel, amit minden nőnek naponta kellene fogyasztania Nőkre jellemző betegségek előzhetők meg ezekkel az élelmiszerekkel.
Brutális jelenet: arccal csapódott a sziklának a siklóernyős - videó Olyan pillanatokat élt át a levegőben Greg Overton Svájcban, amit egyetlen siklóernyősnek sem kívánunk: elvesztette ugyanis az irányítást, és miközben küzdött az elemekkel és az ernyűvel, arccal a sziklába csapódott - mindezt pedig a sisakjára szerelt kamera is rögzítette. Szerencsére a Washingtonban élő férfi végül épségben földet ért.
TESZT: VW ARTEON 2.0 TDI DSG R-LINE PASSAT DÖGÖSEN

Top hírek:
Horrorfilmeket megszégyenítő lesz a Macskák-musical filmváltozata? videó Az előzetes mindenesetre nagyon zavarba ejtő.
Irtó jóképű John és Jackie Kennedy unokája - A 26 éves Jack fotóin ámulunk Jack Schlossberg nagyon hasonlít a tragikusan fiatalon elhunyt elnökre.
Céline Dion legidősebb fiából sármos pasi lett - Friss fotókon a 18 éves René-Charles Céline Dion legidősebb fia januárban lett 18 éves.
Piedone Afrikában - Teljes film - Visszanézhető: 2019.07.27-ig Rendező: Steno Szereplők: Bud Spencer, Enzo Cannavale, Werner Pochath, Desmond Thompson, Joe Stewardson
Alex felügyelő - IV. 5. rész Egy kukkoló véletlenül szemtanúja lesz egy gyilkosságnak, a fényképezőgépén pedig bizonyítéka van az elkövető ellen. Azonban a rendőrség értesítése helyett megpróbálja megzsarolni a gyilkost
Kihúzták az ötöslottó nyerőszámait: 322 millió forint volt a tét Néhány perce véget ért a sorsolás. Mutatjuk az e heti nyerőszámokat!