Már csak pár hónapja van beváltani a bartókos ezrest és az adys ötszázast

A húsz éve kivont bankjegyek nyár végétől már csak emléknek lesznek jók.

2019. május 16. 11:22

A cikk folytatása...Friss hírek
A Huawei részt vett Észak-Korea kommunikációs hálózatának fejlesztésében A kínai Huawei telekommunikációs óriáscég részt vett Észak-Korea kommunikációs hálózatának fejlesztésében - írta kiszivárogtatott dokumentumokra hivatkozva a The Washington Post című lap hétfőn.
Új munkásszállót alakítanak ki Egerben Háromszázmillió forintos kormányzati támogatással, félmilliárd forintból több mint százszemélyes munkásszállót alakítanak ki Egerben - jelentette be hétfői sajtótájékoztatóján a megyeszékhely polgármestere.
Figyelem, csütörtökön tetőzik a kánikula! Nyugat-Európában csütörtökön tetőzik a kánikula - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn a Facebook-oldalán.
Adománygyűjtés indult az árvíz- és viharkárosultak részére Adománygyűjtés indult a Heves megyei és a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei árvíz-, illetve viharkárosultak segítésére.
Régóta várnak a gyermekük érkezésére? Bár egy gyermekre váró párt csak 1 év sikertelen próbálkozás után minősítenek meddőnek, már két-három negatív terhességi teszt is komolyan rányomhatja bélyegét a párkapcsolatra. A sikertelenség leggyakoribb oka valamelyik fél hormonproblémája: lehet gond a pajzsmirigy működésével, a női nemi hormonokkal, vagy akár a tesztoszteron szinttel is.
Felejthetetlen gasztro élmény ajándékba A különféle gasztro élményekkel kapcsolatos ajándékok nagy népszerűségnek örvendenek manapság. A sikerességük leginkább annak köszönhető, hogy gyakorlatilag egy ilyen meglepetéssel nem lehet hibázni.

Top hírek:
Ugyanazt a klímát kötötte vissza a MÁV Szobon, amelyet korábban lekapcsoltatott Szabálytalanságra hivatkoztak, hogy a bakterok miért nem használhatják az egyébként saját pénzükön vett légkondicionáló berendezést.
Diszkont OMV-benzinkutak lephetik el a Dunántúlt Ezeken a kutakon nincs személyzet, így korlátozottabb a szolgáltatás, cserébe olcsóbb és gyorsabb.
Mégis fizet a hétórás késésért a Wizz Air Korábban a rendkívüli körülményekre hivatkoztak, a miniszterelnökségi vizsgálat után meggondolták magukat.
Gül baba türbéje mögött egyre duzzadó török cégbirodalom bújik meg 2018 őszén nyitotta meg kapuit a Gül baba türbéje, erre 321 millió forint állami támogatást költött el a működtetésére létrehozott alapítvány, amelynek kuratóriumi elnöke az Orbán családhoz sok szálon kötődő török oligarcha. Adnan Polat a szívügyének tekintett türbén túl egyre hízó cégbirodalmat tart fenn Magyarországon, és az anno Tiborcz Istvánnal közös cégét már szó szerint a nevére vette.
200 milliót kapott a Sziget az Orbán-videók lejátszásáért Az állami alapítvány adófizetői pénzből fizetett a Szigetnek, hogy lejátsszák a rendszerváltásos klipeket.
Csökkentek a külföldi beruházások Európában, a képzett munkaerőt keresi a tőke A válságtól való félelem és a politikai bizonytalanság fogja vissza a befektetőket. Magyarországra viszont több pénz jött tavaly.