"Történelmileg így alakult" megroppanthatja a magyar gazdaságot a német autóipar gyengélkedése?

Az utóbbi időszakban több hír is megjelent az autóipar problémáiról, ami azért fontos, mert a magyar gazdaság közismerten nagy mértékben függ a járműgyártók teljesítményétől. Utánajártunk, mitől és mennyire kell félni.

2019. május 16. 17:18

A cikk folytatása...Friss hírek
Friss! A Hatoslottó nyerőszámai a 29. héten Mutatjuk a számokat...
Elnöknek és exelnöknek is kínos, hogy jóban volt a pedofíliával vádolt milliomossal Egyszer már kivételes alkuval kibújt a kiskorú lányokkal folytatott szexuális kapcsolat vádja alól Jeffrey Epstein amerikai üzletember, ám a pártfogói most aligha mentik meg a börtöntől. Epstein korábban együtt bulizott Donald Trumppal, Bill Clintonnal pedig együtt utazgatott.
Itt vannak az újabb bizonyítékok: a világ egyik legnagyobb autógyártója csúnyán lemaradt a Teslától A héten több olyan bejelentés is érkezett a Toyotától, amelyek újabb bizonyítékai annak, hogy lemaradtak a tisztán elektromos autózásban. A japánoknak ez tudatos üzleti döntése volt korábban, most...
Elárulta Erdélyi Mónika, miből él valójában A tévézés csak 10-20 százaléka volt a munkájának...
Csongrád megyére is kiterjesztették a munkaerőpiaci reformprogramot Békés, Somogy, Baranya, valamint Csongrád megyére is kiterjesztette a kormány július 1-jétől a munkaügyi hivatalok hatékonyságát növelő reformprogramot, amely a foglalkoztatási osztályok és a munkaadók, illetve az álláskeresők közötti szorosabb együttműködésen alapul - közölte a Pénzügyminisztérium foglalkoztatáspolitikáért és vállalati kapcsolatokért felelős államtitkára kedden Szegeden.
Magyarországra jönnek a világ legjobb úszói 2027-ben Elnyertük a vizes világbajnokság rendezési jogát.

Top hírek:
A név önmagáért beszél Nívó Kerítés Aki már épített kerítést, az tudja, hogy ez a munka sokszor rendkívül időigényes. Bármilyen anyag mellett is döntünk, a felületkezelés kiemelten fontos. A rozsdásodás, a lepattogzott festék vagy lakk nem csak csúnya, hanem védőréteg nélkül maga a kerítés is gyorsabban elhasználódik. A korhadó falécek, a rozsdaette rudak idővel a kerítés fő funkcióját sem látják el: körbekerített kertünkbe, udvarunkba bárki bejuthat.
Merkel a Hitler elleni sikertelen merénylet évfordulóján üzent A német kancellár a gróf Stauffenberg és társai által Adolf Hitler elleni sikertelen merénylet 75. évfordulójáról emlékezett meg, hangsúlyozva, hogy Németországban a szélsőjobb elleni fellépést az ismert történelmi előzmények után minden eszközzel támogatni kell.
Folyamatosan csökken a munkanélküliség Magyarországon Az utóbbi hónapokban foglalkoztatáspolitikai szempontból folytatódott a kedvező tendencia, hiszen hónapról-hónapra egy-egy tized százalékponttal csökkent a munkanélküliségi ráta - jelentette ki a Pénzügyminisztérium (PM) foglalkoztatáspolitikáért és vállalati kapcsolatokért felelős államtitkára kedden Békéscsabán.
A tavalyi fele lehet az almatermés, drágulhat a gyümölcs A szélsőséges időjárás és a tavalyi rekordtermés is közrejátszik.
Idén ötmilliárd jut a szociális tüzelőanyagra Ötmilliárd forintot biztosít idén a kormány a szociális célú tüzelőanyag-programra - mondta el a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára kedden Budapesten, sajtótájékoztatón.
Lemondott a koszovói miniszterelnök Politikai trükknek nevezte Aleksandar Vucic szerb államfő Ramush Haradinaj koszovói kormányfő lemondását, amellyel Vucic szerint csak népszerűségét szeretné növelni a koszovói politikus.