Van egy kis baj a Boeing 737 Max szimulátoraival: nem mindig működnek

Ezeken a szimulátorokon gyakorolhatnák be a pilóták, hogyan menthetnék meg a gépüket a lezuhanástól, ha elromlik a robotpilóta. Már ha a szimulátor képes lenne szimulálni ezt.

2019. május 19. 9:19

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Légörvénybe került egy Boeing, sok utas a mennyezetnek csapódott Az Air Canada gépén éppen ételt osztottak, amikor a légörvény megdobta a társaság járatát. Harminc métert zuhantak.

Fizetés nélküli szabadságra küldhet pilótákat a Ryanair a Boeing miatt Előfordulhat, hogy bázisokat kell majd bezárnia a Ryanairnek és fizetés nélküli szabadságra kell küldenie pilótákat a Boeing 737 Max gépekkel kapcsolatos problémák miatt - áll a légitársaság...
Elveszítheti a világ legnagyobb repülőgépgyártója címet a Boeing Szenved a Boeing a 737 Max körüli problémáktól. Mindössze 90 utasszállító repülőgépet szállított le a második negyedévben, ami kevesebb mint a fele a tavalyi év azonos időszaki értékének és jó úton...
Az Airbus idén lenyomhatja a Boeing-et Igen jó fél évet zárt az Airbus: az európai repülőgépgyártó jó úton van afelé, hogy az idén ismét megelőzze a válság sújtotta Boeinget.
Rendszerszintű problémák a légi közlekedésben 100 millió dolláros segélyt ajánl fel a Boeing a lezuhant gépek áldozatai családtagjainak.
100 millió dollárt ad a Boeing a 737 MAX-áldozatok családjainak A helyi kormányokon és nonprofit szervezeteken keresztül segítenének az érintetteknek.

Kidurrant gumival landolt Izraelben egy utasszállító gép Sikeres kényszerleszállást hajtott végre a tel-avivi Ben Gurion repülőtéren egy Kölnből indult Boeing 737-es. A gép felszállása után a németországi légikikötő emberei gumidarabokat találtak a felsz...
Sok ember nyaralását húzzák keresztbe a Boeing-gépek - Naponta több száz járatot törölnek Több légitársaság összesen több ezer járatot töröl még mindig, miután ezeket a járatokat azzal a Boeing 737 Max típussal tervezték be, amelynek szoftverhibája miatt két súlyos baleset is volt a...
Jöhet az újabb Boeing-botrány Újabb lehetséges hibát találtak a Boeing 737 MAX típusú repülőgépeken - jelentette be szerdán az amerikai repülésbiztonsági hivatal (FAA). Az FAA nem hozott nyilvánosságra részleteket, csupán annyit.....
Már a parkoló is tele van a hibás Boeing-gépekkel a cég gyáránál A világon nagyjából 500 Boeing 737 MAX várakozik a földön, hogy kijavítsák bennük a végzetes hibát. Ebből nagyjából 100 került a cég seattle-i gyárához.
Annyi Boeing 737 MAX vár javításra, hogy a dolgozói parkolóba is tettek párat A cég washingtoni gyárának parkolójában furcsa dolgokat látni.
Vizsgálatot indítottak a ferihegyi baleset miatt, de még a tavalyinak sincs eredménye 2018-ban egy felszálló Boeing 747-es okozott sérülést a 2-es futópálya felületén, de az üggyel kapcsolatban azóta sincsenek megállapítások.