E3 2019: Két új játékkal készül a THQ Nordic

Már biztos, hogy legalább két új játék bejelentésével készül az idei E3-ra a THQ Nordic. A hírek szerint nem teljesen új címekről lesz szó, hanem egy régebbi játék remake-jéről és egy korábbi franchise folytatásáról.

2019. május 19. 16:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

E3 2019: Látványos darálást ígér a Killsquad Rengeteg játék készül a THQ Nordic felügyelete mellett, így néha egy-kettő radar alatt marad. Köztük olyanok is, mint a hamarosan korai hozzáférésben elérhető, látványos, csapatmunkára kihegyezett Kil...

E3 2019: Vadonatúj kedvcsinálón a Desperados III A tavalyi Gamescomon megejtett bejelentés óta mély csend honolt a Desperados-sorozat harmadik felvonása körül, de a THQ Nordic ezúttal gondoskodott róla, hogy ismét szó essen a vadnyugati mókáról.
E3 2019: Remake-et kap a Destroy All Humans! A THQ Nordic hivatalosan is lerántotta a leplet Destroy All Humans!-remake-ről, melynek legújabb előzetese joggal pályázhatna Az év legbizarabb trailere díjra. Tehenekkel és Ich will-lel támad a Mars.
E3 2019: Diablo-szerű ARPG lesz az új Darksiders Itt a második nap, amikor a THQ Nordic bemutat egy új játékot. Ez nem más lett, mint a korábban már pletykált Darksiders Genesis, ami egy éles váltással a Diablo nyomdokaiba szeretne majd lépni.
A THQ Nordic bejelentette a remastert, amire mindannyian vágytunk Éreztük, hogy valahogyan nem teljes az életünk, de nem tudtuk meghatározni, hogy mi hiányzik. Na, ez volt az.

E3 2019: Három nap, három új THQ-játék A THQ Nordic a Twitteren jelentette be, hogy a következő három napban három vadonatúj játékról rántja le a leplet. A hajtás után a pontos időpontokat is megtaláljátok, amiket érdemes lehet bevésni a n...
Red Faction Evolution - az E3-on bejelentik a sorozat folytatását? Lehet, hogy nem áll meg két játék bejelentésénél a THQ Nordic.
Darksiders bejelentés várható az E3-on? A szóbeszédek szerint a befejező rész mellett a THQ Nordic bejelent egy új Destroy All Humans epizódot is.
A Metro Exodus az Epic Games Store-ban futotta a legnagyobbat A THQ Nordic szerint a Metro Exodus PC-s eladásait nem befolyásolta az Epic Games Store-os balhé, a digitális eladások terén ez a platform vitte a prímet.
A Piranha Bytes is a THQ Nordic tulajdonába került Új hónap, ismét egy újabb nagybevásárlás, mostantól a THQ tulajdona lett a Risen és a Gothic szériáért is felelős csapat.
A Metro Exodus és a Satisfactory miatt jó negyedévet zárt a THQ Nordic Sőt, a Coffee Stain új játéka jobban nyitott PC-n, mint a Goat Simulator.