Megint baj van az Intel processzorokkal

Alig hevertük ki a Meltdown és Spectre támadásokat, most itt az újabb fenyegetés.

2019. május 19. 18:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ice Lake processzorral frissít az Acer Swift 5 10 nm-es Intel Ice Lake processzor kerül a következő-generációs Swift 5 laptopba, bár további konkrétumok még nincsenek.

Frissítette a Xeon-W sorozatot az Intel A munkaállomásokat célzó újdonságok 28 magig skálázódnak, és még a 64 PCI Express csatornát is kipréselték belőlük.
Ütős mini laptop lett a One Mix 3s Platinum Edition Intel Core i7-8500Y processzor kerül a One Netbook igen erős, de mindössze 8,4 hüvelykes laptopjába.
A Core i7-8700-at is leverte a Ryzen 5 3600 A UserBenchmark adatbázisában látható eredmények alapján a Ryzen 5 3600 legyőzte a Ryzen 7 2700X-et és az Intel Core i7-8700-at.
Tényleg ilyen lesz a holnap PC-je? Az Intel szerint igen: a gyártó továbbgondolta a Galaxy Note Edge kijelző-megoldását, és megalkotta az élképernyővel ellátott laptopot.
Félelmetes játékhoz való az új Intel driver A 25.20.100.6890-es verziójú meghajtó a CMAA sebességén is javít.

Szövetbe bújt az Intel dupla kijelzős Twin River laptopja Újabb érdekes prototípust vitt a Computexre az Intel: a Twin Rivernek dupla kijelzője van, illetve szövetbe öltözött.
Ezt tudják az Intel új Ice Lake processzorai Fejlett szolgáltatások fokozzák a processzor- és GPU-teljesítményt, valamint a wi-fi sebességet.
Intel és AMD kéz a kézben: itt vannak az új NUC minigépek A történet dióhéjban: nyolcadik generációs Core i processzorok, dedikált Radeon grafikus vezérlő, illetve forrasztott RAM.
Megjöttek az AMD új processzorai, félhet az Intel Az AMD hazai pályán, a Computex szakkiállításon mutatta be a legújabb Intel-verő processzorait.
A középkategóriába is betör az új Aorus 7 gamerlaptop A felső-középkategóriás notebook kilencedik-generációs Intel processzort és 144 Hz-es kijelzőt kínál.
2021-ben mutathajta be nagy fejlesztéseit az Intel Az Intel középtávú szerveres terveiről árulkodik egy Huawei-től kiszivárgott dia. A WikiChip által megszellőztetett információk alapján valamikor jövő év második negyedévében jelenhet meg az Ice Lake-...