Napi horoszkóp: Hallgasson belső hangjára a Bak - 2019.05.20.

Intenzív lelki életet él az Ikrek. Napi horoszkóp!

2019. május 20. 6:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Sprouse ikrek szépséges barátnői: Palvin Barbi és Lili Reinhart végre együtt A modellről és a színésznőről elkészült az első közös fotó.

Napi horoszkóp: Gondoskodó kedvében az Oroszlán - 2019.06.08. Törekedjen egyensúlyra az Ikrek. Napi horoszkóp!
Mary-Kate arcát tönkretette a plasztika - Az Olsen ikrek már nem hasonlítanak egymásra A CFDA-gálán bukkantak fel az Olsen ikrek: így néz ki ma Mary-Kate és Ashley.
Heti horoszkóp: Elemében van az Ikrek - 2019.06.03.-06.09. Szerepeljen bátran a Nyilas. Olvasd el te is a heti horoszkópod: előrejelzésünk június 3-tól 9-ig tart.
Mint az ikrek: Selena Gomez lekoppintotta Jennifer Anistont A fiatal énekesnő újra divatba hozta a 90-es éveket idéző szettet.
Napi horoszkóp: Engedje el nagy álmait az Ikrek - 2019.05.30. Ne legyen türelmetlen a VÍzöntő. Napi horoszkóp!

Egészen különleges poptemetést kapott Niki Lauda Búcsúztak a 9 éves ikrek apjuktól, a Bibliát olvasva köszönt el Alain Prost. Schwarzenegger elmesélte, hogyan inspirálta őt Lauda. Bent voltunk a templomban az F1 királyának temetésén.
A hatos terhességnek ekkora az esélye Az ikerterhesség viszonylag gyakorinak mondható, ugyanis minden 85. várandósságra jut egy kettős terhesség, de Magyarországon is minden 100. szülés ikerszülés. A hatos ikrek születése viszont ehhez ké...
7 dolog, amit csak az Ikrek érthetnek Mások szerint bonyolult vagy, pedig te pontosan tudod, hogy igazából csak viccesen kiszámíthatatlan. Igaz?
Napi horoszkóp: Elemében van az Ikrek - 2019.05.22. Új hullámokat generál a Vízöntő. Napi horoszkóp!
Először születtek hatos ikrek Lengyelországban Császármetszéssel jöttek a világra.
Agyonverték a mezőnyt az Averina ikrek Minden döntőt behúztak.