Júniusban kerülhet piacra a Galaxy Fold

Dél-koreai hírek szerint pár héten belül már megjelenhet a Samsung hányattatott sorsú hajlítható kijelzős mobilja.

2019. május 20. 9:34

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nyilvánosságra hozták a Samsung Galaxy Fold megjelenésének dátumát A gyártó szerint orvosolták az eddigi hibákat, így még idén megjelenik a piacon.

Szeptemberben startol el a Mate X A Galaxy Fold problémái után a Huawei biztosra akar menni, és problémamentes, összehajtható készüléket a vásárlók kezébe adni.
Nagy csinnadrattával jelentették be, de mégis, mikor lesz (újra) Samsung Galaxy Fold? Felfokozott várakozás előzte meg a világ legnagyobb okostelefon-gyártójának (és egyik leginnovatívabb vállalatának) összehajtható telefonját, azonban a dolgok végül rossz irányba mentek el. Most az a...
Tovább megy a ködösítés a Galaxy Fold körül Továbbra sem tudni, mikor jelenhet meg - ha egyáltalán - a Samsung első, hajlítható kijelzős okostelefonja, a Galaxy Fold. A Samsung eredetileg április végi rajtot ígért, melyet az első széria gyermek...
Már augusztusban bemutatkozhat a Samsung Galaxy Note 10 A vártnál korábban mutatkozhat be a Samsung óriásmobilja.
Felolvasta a híradós, hogy "Samsung készülékről küldve"

A Samsung maradt a kijelzőpiac királya A mobilos kijelzők piacán továbbra is toronymagasan vezet a Samsung. Bajba került viszont a Japan Display.
Redmi mobilban debütálhat a Samsung 64 megapixeles szenzora Furcsa módon nem Samsung készülékben lesz először a gyártó 64 megapixeles szenzorából: elsőként a Redmi használhatja azt.
Hatalmas tévével rukkolt elő a Samsung A Samsung bemutatta új, 292 hüvelykes, 8K felbontású TV-jét.
A Samsung után a Huawei sem meri még piacra dobni összehajtható mobilját A jelek szerint a Huawei sem áll (teljesen) készen arra, hogy az eredetileg tervezett időpontban kiadja összehajtható Mate X telefonját. Úgyhogy csúsztatnak. Igaz, a Samsunggal ellentétben ők legaláb...
Megjött a Samsung új gamer monitora A gamerséget szerencsére nem az RGB, hanem a frissítési frekvencia szintje jelzi.
Gyakorlatilag lehetetlen lesz az új, ezüst Galaxy S10+ mobilból szerezni Megérkezett a Samsung Galaxy S10+ prizmaezüst változata, azonban szinte lehetetlenség lesz szerezni belőle.