Elhalasztották egy súlyosan beteg pécsi férfi kilakoltatását

A férfit és feleségét devizahitele miatt lakoltatták volna ki, ezt most novemberig elhalasztották.

2019. május 21. 12:38

A cikk folytatása...Friss hírek
Az egykori rabszolgák leszármazottainak kárpótlásáról vitatkoznak Az egykori rabszolgák leszármazottainak kárpótlására készülnek az amerikai képviselőházban Az egykori rabszolgák leszármazottainak kárpótlására készülnek az amerikai képviselőházban, ahol az igazságügyi bizottságban tartottak erről meghallgatást szerdán
Vegyesen alakult a forint árfolyama szerda este Vegyesen alakult a forint árfolyama a bankközi piacon a főbb devizákkal szemben szerda este a reggeli szintekhez képest
Nem használhatja Szombathely nevét az ingyenes hetilap Visszavonta az engedélyt a közgyűlés, mert szerintük az uszító tartalom nem méltó a város nevéhez.
Itt a figyelmeztetés: viharos lesz a csütörtök is A zivatarok szerda éjszakára mérséklődnek, de teljesen legfeljebb csak rövid időre szűnnek meg. Csütörtök reggel, délelőtt még csak néhol, ezt követően azonban ismét sok helyen kell számítani zivatarokra, főként az ország keleti felében közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.
Kúria-Alkotmánybíróság 3-3: alaptörvény-ellenes a Fideszt elmarasztaló Kúria-végzés Hónapok óta tart a pingpong a Fidesz aláírásgyűjtésének ügyében.
Fideszes aláírásgyűjtés: még mindig nincs vége az Ab-Kúria-csatának Harmadszor semmisítette meg az Alkotmánybíróság a Kúria döntését az április 8-i fideszes aláírásgyűjtéssel kapcsolatban. Miközben a két csúcsszerv csatázik, még mindig nem tudni: félrevezették-e a választókat az aktivisták, akik az EP-jelöltek ajánlása mellett az Orbán Viktor politikáját támogató ívet is aláíratták.

Top hírek:
81 ezer helyett 81 milliót utalt a főnöke, köszönte, felvette, felfüggesztettet kapott A nőnek börtönbe sem kellene mennie, az ügyészség fellebbezett.
Több hullámban támad a zivatar, 2-3 centis jég is eshet Jégeső 2-3 centis jéggel, 80-90 km/h-s széllökés, 50 mm-et meghaladó csapadék percek alatt ez nem egy hollywoodi katasztrófafilm leírása, hanem a kétnapos időjárás-előrejelzés Magyarországon.
Botokkal vertek meg két munkakutyát Szilvásváradon Az ügyészség azt szeretné elérni, hogy a két állatkínzót eltiltsák az állatkínzástól.
Átment az MTA-csonkító törvény a parlamenti bizottságon Ezzel megindul az eddig gyarapodó MTA csonkítástörténete, mondta el az Országgyűlés Kulturális Bizottsága előtt az akadémiai dolgozókat képviselő Lőrincz Viktor.
EU-tisztújítás - Frakcióvezető-helyettes lett Cseh Katalin Dacian Ciolos volt román kormányfő lesz az Újítsuk meg Európát EP-frakció vezetője Dacian Ciolos volt román miniszterelnököt választotta vezetőjének szerdán az Újítsuk meg Európát (Renew Europe) névre keresztelt centrista-liberális európai parlamenti (EP-) frakció
Évzáró alatt rabolták ki a Németh László Gimnázium diákjait Amíg a gyerekek az ünnepségen voltak, valaki mindkét emeleten elvitte az osztálytermekben hagyott értéktárgyakat.