Magyarok a Rali Eb-n

Tizedik közös versenyére készül a Herczig-Ferencz páros

2019. május 23. 12:01

A cikk folytatása...Friss hírek
Mbappé az Eb után az olimpiára is menne A fiatal francia támadó az Eb és a Vb után az olimpiára is menne a válogatottal.
Sorsdöntő lehet Yvonne Turner beépítése Székely Norbert együttese holnap délután kezdi meg szereplését Szlovénia ellen, akit a legkönnyebben verhetőnek tart.
A Ferencváros bosnyák válogatott balhátvédet igazolt A Ferencváros bosnyák válogatott balhátvédet igazolt hir átigazolás magyar nb1 Ferencvráso Eldar Civic panucci sze, 06/26/2019 - 13:00 Eldar Civic személyében bosnyák válogatott balhátvédet igazolt a Fradi     A Ferencváros hivatalosan bejelentette Eldar Civic szerződtetését.
A liverpooliak lecsaptak a Barca számkivetettjére Tavaly újraépíthette magát náluk.
A Barcából pótolná Dani Alvest a PSG Nem lesz olcsó menet.
Ghána nem bírt Beninnel - VIDEÓ A címvédő győzelemmel mutatkozott be.

Top hírek:
A Chelsea tárgyalhat Lamparddal A Chelsea tárgyalhat Lamparddal hir átigazolás Chelsea Lampard angol panucci k, 06/25/2019 - 23:27 A Derby County engedélyt adott a Chelseanek a tárgyalásra     Egyre közelebb Frank Lampard visszatérése a Chelseabe? A Derby County közleményben jelezte, engedélyezik a Chelseanek a tárgyalást Lampardról.
Fucsovics rendkívül kiegyensúlyozottan teljesít Nem sötét a jövője.
Ghána nem bírt Beninnel - VIDEÓ A címvédő győzelemmel mutatkozott be.
A liverpooliak lecsaptak a Barca számkivetettjére Tavaly újraépíthette magát náluk.
Topcsapatok állnak sorba Szoboszlai Dominikért -FRISSÍTVE! Az Arsenal mellett a Borussia Dortmund és a spanyol bajnok Fc Barcelona is komoly érdeklődést mutat a fiatal magyar iránt.
Ceja tiltakozik a Rigondeaux-meccs vége miatt A mexikói Julio Cejának nem igazán tetszik Russell Mora mérkőzésvezető döntése, amellyel a hétvégén leléptette őt Guillermo Rigondeaux ellen. A nyolcadik menetben a kubai legenda egy letaglózó balhorgot helyezett